Laat je website hosten door STRATO en kies jouw ideale webhostingpakket

Ben je van plan een eigen website of bijvoorbeeld een eigen wiki te bouwen of een webwinkel te beginnen en ben je op zoek naar de beste webhosting? Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn biedt STRATO voor elk online project de juiste webhosting aan. Op onze website is het eenvoudig om de webhosting te vergelijken die aansluit bij jouw wensen. Onze webhosting is eenvoudig in gebruik, je hebt namelijk geen technische kennis nodig om je eigen website in te richten. Met de 1-click-installaties zijn je favoriete applicaties snel te installeren om zo je eigen website volledig naar jouw voorkeuren te ontwikkelen.

  • Eenvoudig applicaties zoals Wordpress, Drupal, Joomla1 en Gallery installeren.
  • Tot 100GB webspace voor je website
  • Gratis professionele klantenservice bij vragen en problemen
  • Goede webhosting voor een lage prijs

Gevestigde namen

De beste keuze voor starters én reeds gevestigde namen

Als starter op het internet heb je vaak nog een beperkt budget. Het is daarom logisch om verschillende aanbieders van webhosting te vergelijken, om net dat hostingpakket te vinden dat bij jouw budget past. Dat begrijpen wij bij STRATO volledig. Daarom krijg je ook bij onze goedkope hosting-pakketten meer dan voldoende toepassingen om je eigen website op te bouwen en tot een succes te maken. STRATO is er echter niet alleen voor starters – ook reeds gevestigde namen of bedrijven met een groter wensenpakket zijn bij ons aan het juiste adres. Bij STRATO krijg je met de verschillende mogelijkheden en tools dan ook veel waar voor je geld. Zo krijg je bij ons tot 12 extra domeinnamen, en onbeperkt dataverkeer. Bovendien worden er uitgebreide statistieken zoals bezoekersaantallen en dataverkeer voor je bijgehouden, die je kunt gebruiken om je website helemaal te optimaliseren. Het maakt dus niet uit hoe jouw webproject eruit ziet: als je aanbieders van webhosting vergelijkt, kom je altijd bij STRATO uit.


Website naar jouw smaak

Je website helemaal naar jouw smaak vormgeven

Bij sommige hostingaanbieders wordt je creativiteit door een gebrek aan vrijheid en functionaliteiten aan banden gelegd. Bij STRATO hoef je daar niet bang voor te zijn. We bieden niet alleen goede hosting aan, maar zorgen er ook voor dat je bij het ontwerpen van je website genoeg mogelijkheden hebt. Bij het vormgeven en programmeren van je website beschik je bij ons namelijk over vele programma's en features zoals Perl en Cronjobs. Bovendien creëer je bij ons met behulp van PHP 7.3 met gemak dynamische webpagina's.