Gratis apps
De populairste webapplicaties in ieder hostingpakket inclusief!

  • Apps in één klik geïnstalleerd
  • Nieuwste versies altijd beschikbaar

TOP! Gratis apps bij alle hostingpakketten 1-click installatie, snelle updates & backups

  • WordPress / blogs / forums
  • Content management
  • Wiki-systemen
  • Foto / gallery
  • Anders

Webapplicaties voor blogs of forums

#

Het installeren van blog- of forumsoftware is met de STRATO AppWizard, onze tool voor de installatie van webapplicaties, in één klik voor elkaar.

Direct na de installatie kan je aan de slag met het opbouwen van je privé of zakelijke communicatieplatform. Updates en backups van je apps worden ook gemakkelijk door de AppWizard uitgevoerd.


#

WordPress

WordPress behoort momenteel tot de meest wijdverbreide weblogsystemen in de categorie weblog. WordPress wordt inmiddels heel vaak als content management systeem gebruikt en wordt voortdurend in functies uitgebreid. WordPress is geschikt voor zowel een persoonlijke dagboek, alsook voor kleine tot middelgrote websites.

Meer informatie over WordPress in je hostingpakket


#

Serendipity

De weblog Serendipity, kortweg „S9y“, is een slank, overzichtelijk en zeer eenvoudig te bedienen alternatief voor Wordpress. Natuurlijk kan S9y dankzij vele uitbreidingen worden aangepast aan jouw eigen behoeften. Met slechts één klik kunnen de geselecteerde plugins rechtstreeks vanaf de downloadserver worden geïnstalleerd. En met de ingebouwde importfunctie kan heel gemakkelijk content uit andere blogsystemen worden overgenomen.


#

phpBB

phpBB is een forumsysteem dat wijd verbreid is op internet. Het systeem munt uit door zijn eenvoudig beheerpaneel, waarmee je categorieën, forums en bezoekers intuïtief kunt bewerken. Klassieke functies van phpBB zijn het registreren van nieuwe leden, het maken van individuele gebruikersprofielen en het versturen van persoonlijke berichten. Daarboven kan de toepassing nog verder uitgebreid worden. Het forum laat zich met designvoorbeelden en modules individueel aanpassen. Hierdoor worden alle eisen van een moderne communityoplossing vervuld.

Kies je webhosting pakket

Webapplicaties voor content management

#

Content management systemen (CMS) zoals Joomla! en Drupal maken het gemakkelijk een moderne, professionele website te bouwen en bij te houden. Teksten en afbeeldingen kunnen heel gemakkelijk worden bewerkt, voor het design bestaan bijna geen grenzen.

Met de STRATO AppWizard kan je met slechts één klik een CMS installeren. Updates worden ook gemakkelijk via AppWizard geïnstalleerd.


#

Joomla!

Joomla! is een geliefd en wereldwijd verbreid content management systeem (CMS). Het biedt je de mogelijkheid om tekst en multimediadocumenten gemeenschappelijk te bouwen en te bewerken. De bediening spreekt voor zich en is eenvoudig te leren. Door de eenvoudige ontwikkeling van jouw websites boek je snelle resultaten. Met talrijke gratis verkrijgbare aanvullingen kan Joomla! al naar behoefte met vele functies worden uitgebreid.

Meer informatie over Joomla! in je hostingpakket


#

TYPO3

TYPO3 is een enterprise content management systeem dat primair bij middelgrote tot grote ondernemingen, mediabureaus en webdesigners wordt ingezet. Het systeem is uniek vanwege de grote functieomvang en enorme flexibiliteit. TYPO3 is meer dan een CMS, het biedt onbegrensde uitbreidingsmogelijkheden en de nodige basis voor het ontwikkelen van extensies. Via het TYPO3 "Extention Repository" kun je duizenden gratis uitbreidingen downloaden, om het systeem individueel aan jouw eigen behoeften aan te passen.


#

Drupal

Drupal biedt naast zijn functie als webcontentbeheersysteem, vooral uitgebreide hulpmiddelen voor sociale netwerken, zoals een blogsysteem, forums en verschillende web 2.0-functies. Daarmee is Drupal ideaal voor alle op sociale netwerken gerichte websites, waarbij het voornamelijk draait om interactie tussen de gebruikers. In Drupal 7 zijn veel van de meest nuttige uitbreidingen volledig geïntegreerd, de gebruiksvriendelijkheid is verder verfijnd en de mogelijkheden voor zoekmachine-optimalisatie zijn verbeterd.

Naar de webhosting pakketten

Wiki-systemen als 1-click install

#

Wiki's maken het gemakkelijk om aan complexe projecten samen te werken. De bekendste wiki-toepassing is natuurlijk Wikipedia. Met de AppWizard in je hostingpakket kan je gemakkelijk wiki-software installeren, updaten en backuppen.


#

MediaWiki

MediaWiki werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de gratis online-encyclopedie Wikipedia, en wordt beschouwd als de voorloper van alle wiki-systemen. MediaWiki is geoptimaliseerd voor het collectief aanmaken en bewerken van digitale naslagwerken. Het basisidee van een wiki is kennisuitwisseling tussen alle gebruikers. MediaWiki verzorgt daarbij het gebruikersrechtenbeheer, beschikt over een versiebeheersysteem van de teksten en een krachtige tekstzoekfunctie op trefwoorden en artikelen.

Naar de webhosting pakketten

Maak je eigen online fotoalbum

#

Je kunt in je hostingpakket snel een online fotoalbum installeren met de STRATO AppWizard. In een paar minuten ben je klaar met installeren en kan je aan de slag met het aanleggen van je albums. Door de AppWizard worden updates en backups van de software een fluitje van een cent.


#

Gallery

Met de webtoepassing Gallery maak je via een gemakkelijke webinterface je fotoalbums. Presenteer je foto's online en deel ze met vrienden! Je kunt een beveiligde toegang instellen en bepalen wie welke foto's mag uploaden of bekijken.


#

Coppermine

Coppermine is een systeem om online fotoalbums te maken en te delen met vrienden en familie. Je bepaalt zelf welke gebruikers de foto's kunnen zien. Als je webapplicaties als phpBB gebruikt, kun je de gebruikersaccounts van dit systeem integreren. Ook het downloaden van foto's en video's via FTP of een webpagina is mogelijk.

Vele andere toepassingen als 1-click installatie

#

Je kunt in je hostingpakket een groot aantal verschillende webapplicaties installeren. Daarbij zitten onder andere apps voor professioneel samenwerken (groupware), web-analytics, customer relationship management (CRM), online gastenboeken en tools voor het opstellen van formulieren. Updates en backups van je apps kan je gemakkelijk via de AppWizard uitvoeren.


#

Feng Office

Met Feng Office kun je als groep via het internet samenwerken. Je hoeft hiervoor geen software op je computers te installeren. Feng Office is volledig webbased, je hebt alleen een browser en internettoegang nodig. Met de software beheer je gemeenschappelijke projecten en documenten, om slechts een paar van de vele functies te noemen. Bovendien biedt Feng Office een integratie van Google docs en agenda´s. Met Feng Office kun je niet alleen je persoonlijke werk inplannen, maar ook teams organiseren en zelfs werkzaamheden met je klant afstemmen.


#

Piwik

Piwik brengt gedetailleerde statistieken over de bezoekers van een webpagina in kaart. Het bevat informatie over de gebruikte zoekmachines, zoektermen, de gebruikte talen, het besturingssysteem en de browser, evenals over de herkomst van de websitebezoekers. Piwik kan met plugins afzonderlijk worden uitgebreid en voldoet aan de normen van het Landeszentrum für Datenschutz Schleswig-Holstein (landelijk centrum voor privacybescherming Sleeswijk-Holstein).


#

SugarCRM

SugarCRM is software voor customer relationship management (CRM), oftewel klantrelatiebeheer. Met SugarCRM systematiseer je het beheer en de administratie van klantenrelaties. Het programma integreert en optimaliseert alle processen binnen alle afdelingen zoals marketing, verkoop en klantenservice. Met SugarCRM kun je de verkoop automatiseren. Daarnaast ondersteunt SugarCRM bij forecasting en bij marketingcampagnes op basis van tracking. SugarCRM is momenteel de grootste open source-CRM. Uitermate geschikt voor kleine en middelgrote ondernemingen.


#

MGB OpenSource gastenboek

Met het MGB opensource gastenboek kun je eenvoudig een gastenboek op je website aanbieden. Door het gebruiken van templates kun je het gastenboek geheel aan het design van je website en behoeften aanpassen. Geïntegreerde captchas voorkomen dat het gastenboek door spam vervuild wordt. Je kunt een andere taal instellen en bepalen of nieuwe berichten direct online komen of eerst vrijgegeven moeten worden. Al deze functies, en nog veel meer mogelijkheden, zijn via het admin-menu op ieder moment in en uit te schakelen.


#

Form Tools

Form Tools is een Open Source tool dat de gegevens van je bestaande webformulieren opslaat in een databank. Met een gebruikersvriendelijke bediening kunnen de overgedragen gegevens beheerd en verder verwerkt worden. Of je nu formulieren handmatig of middels een script opmaakt, in HTML, Flash of Silverlight: Form Tools kan je van dienst zijn.


#

Moodle

Moodle is een van de beste learning management-systemen ter wereld. Het wordt gebruikt in scholen, op universiteiten en in vele bedrijven en organisaties. Moodle biedt een grote veelzijdigheid aan functies voor studenten en docenten. Het is eenvoudig in gebruik en beheer. De gebruiker kan de complete back- en frontend zelf vormgeven en daarmee het beheer aan de eigen wensen aanpassen. Daarnaast zijn er talloze andere handige functies, zoals het maken en volgen van cursussen en examens, het online uitwisselen van studiemateriaal, een grote en hulpvaardige gebruikerscommunity en uitgebreide mogelijkheden voor beheer en ondersteuning.


#

WebCalendar

Met WebCalendar installeer je je eigen kalendertoepassing. Je kunt eigen agenda's beheren, agenda's met een groep bewerken of een publieke 'event'-agenda op je website weergeven. De in WebCalendar ingevulde gebeurtenissen zijn compatibel met het iCalendar-formaat. Hierdoor is het mogelijk om de gebeurtenissen op te roepen via toepassingen zoals Mozilla Sunbird of Apple agenda.


#

Advanced Guestbook

Advanced Guestbook is een PHP gastenboek. Het heeft vele functies, zoals ondersteuning van diverse talen, HTML-tag-handling en IP-blokkades. Ook kun je per e-mail op de hoogte blijven van nieuwe berichten in het gastenboek. Alle functies zijn gemakkelijk naar wens in te stellen in het admingedeelte.

WEBHOSTING MET TOPFEATURES

MODERN CLUSTERPLATFORM + SSD-POWER

Webhosting pakketten met ongelofelijk veel features. Met supersnelle SSD databaseservers!

Naar webhosting

VEILIGHEID

BIJ ONS STAAN JE GEGEVENS VEILIG!

Onze datacenters voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden en zijn ISO 27001 gecertificeerd!

Meer informatie

TOP! STRATO RANKINGCOACH

ZOEKMACHINE-OPTIMALISATIE

Met rankingCoach kan je zelf je website optimaliseren voor zoekmachines en krijg je meer bezoekers op je website!

Meer informatie