Je hosting kosten laag houden?

  • Pak je voordeel met hosting van STRATO
Hosting aanbiedingen bekijken

Gratis domeinnaam en klantenservice

Waar kan ik geschikte en goedkope hosting voor mijn nieuwe website vinden? Waar moet ik op letten bij het kiezen van de hosting? En wat zou betrouwbare webhosting moeten kosten? De kosten van websitehosting kun je bij STRATO niet alleen extreem laag houden; om ervoor te zorgen dat jouw website zo goed mogelijk gehost kan worden, maken we in onze eigen datacenters gebruik van de allernieuwste technologieën op het gebied van webhosting. Want ook al zijn de hosting kosten laag, dit merk je niet in de kwaliteit die we leveren. Stabiliteit, veiligheid en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Maar daar blijft het niet bij. STRATO heeft nog veel meer voordelen. Zo kun je bij je hosting één of meerdere gratis domein(en) krijgen. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een combinatie van een domeinnaam en hosting. Ook is het installeren van apps een fluitje van een cent! Bekijk hier welk hostingpakket het beste aansluit bij jouw eisen.

  • Extreem lage hosting kosten
  • Gratis domein(en)
  • Eenvoudig en snel apps installeren
  • Gratis support van onze professionals
  • Gemakkelijke domeinverhuizing

dataverkeer webspace

Extreem lage hosting kosten

Bij STRATO profiteer je niet alleen van stabiliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Je kunt gebruik maken van gigantisch veel webruimte en tegelijkertijd je webhosting goedkoop houden! Bij ons bespaar je op de kosten van hosting, terwijl je toch beschikking hebt over de allerhoogste kwaliteit en modernste technologie.

Bekijk de verschillende voordelige hostingpakketten, de bijbehorende specificaties en webhosting kosten en bepaal wat voor jouw website de meest geschikte optie is. Je kunt bovendien gratis de hulp inroepen van onze support-professionals. Doe ook je voordeel met de extreem lage webhosting kosten en onze uitgebreide features!


dataverkeer webspace

Gemakkelijke domeinverhuizing

Mogelijk heb je je website al af en staat deze al online. Je website wordt dus al gehost, maar wellicht ben je niet tevreden over de kwaliteit van de hosting; bijvoorbeeld als je website geregeld niet beschikbaar is bij hoge bezoekersaantallen. Ook kan het zijn dat je vindt dat de kosten van de website hosting te hoog zijn en dat je op zoek bent naar meer betaalbare webhosting.

Met STRATO kun je je website hosting kosten heel laag houden en tegelijkertijd over stabiele webhosting beschikken. We hebben het daarom ook zo eenvoudig mogelijk gemaakt om van je bestaande websitehosting over te stappen; een domeinverhuizing gaat snel en kost niks. Kom je er toch niet uit? Dan staan de professionals van onze klantenservice gratis voor je klaar om je te ondersteunen bij het hele proces. Domeinverhuizing en hosting kosten je bij STRATO extreem weinig. Doe er ook je voordeel mee!