Het belang van een sterk webhostingpakket

De kwaliteit van de webhosting die je kiest bepaalt mede de kwaliteit van je website. Om je site succesvol te laten worden, is het belangrijk dat deze altijd bereikbaar is en vlot werkt. Met een webhostingpakket van STRATO kun je zeker zijn van een betrouwbaar fundament. Door ons hostingplatform, dat werkt op basis van clustertechnologie, kunnen we maximale stabiliteit leveren. Hierdoor is je site goed opgewassen tegen plotselinge pieken in bezoekersaantallen. Je vindt in ons assortiment verschillende webhostingpakketten, waardoor er altijd een pakket is dat bij jouw plannen past.

  • Voordelige webhosting pakketten
  • Inclusief een domeinnaam
  • Optimale beveiliging
  • Gemakkelijke installatie van o.a. WordPress
  • Domeinverhuizing zonder extra kosten

hostingpakketten

De hostingpakketten van STRATO

Of je nu een persoonlijk blog wilt bijhouden of een grote webshop wilt beginnen; STRATO heeft ongetwijfeld een webhostingpakket dat aansluit bij jouw wensen. Bij STRATO bieden we onze hosting aan in de vorm van een vijftal hostingpakketten: Hosting Starter, - Basic, - Advanced, - Pro en - Ultimate. Het Hosting Basic pakket is geschikt voor relatief kleine webprojecten, zoals een persoonlijke website met daarop verslagen en fotoseries. Met de 20 GB aan webspace die dit hostingpakket biedt, kunnen veel sitebeheerders wel een tijdje vooruit. Maar uiteraard zijn er ook websitemakers die andere plannen hebben en daarom hogere eisen stellen. De hostingpakketten Hosting Pro en - Ultimate zijn meer geschikt voor mensen die het groots aan willen pakken met hun website. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor Hosting Ultimate, beschik je over maar liefst 240 GB webspace, 200 GB flexibele mailspace en een gratis domein. Heb je een geschikt webhostingpakket gekozen? Dan profiteer je gelijk ook van andere handige tools, zoals STRATO Webmail.


domeinnaamextensies

Het opzetten of verhuizen van je website

Of je nu een bestaande of een compleet nieuwe website wilt hosten bij STRATO, de installatie kenmerkt zich door zijn eenvoud. STRATO heeft namelijk een tool ontwikkeld, waarmee je eenvoudig allerlei apps kunt installeren. Je kunt hierbij denken aan de welbekende CMS-software zoals WordPress, Joomla! en Drupal. Ook wanneer je bijvoorbeeld een WordPress-blog wilt beginnen, kun je dus bij ons terecht. Ben je al elders een blog begonnen en wil je het verhuizen naar STRATO? Dan is het van belang om eerst contact op te nemen met je huidige registrar om het verhuisproces in goede banen te leiden. Het maken van een volledige back-up van je website raden wij ten zeerste aan, zodat je direct je gegevens naar de STRATO servers kunt uploaden.


appwizzard webspace

Keuze uit honderden domeinextensies

Bij STRATO kun je niet alleen terecht voor betrouwbare hostingpakketten, maar je profiteert ook van de beschikbaarheid van nieuwe domeinextensies. Waar je tot voor kort beperkt was tot het samenstellen van een domeinnaam met één van de klassieke domeinextensies (zoals .nl, .com of .net), kun je tegenwoordig ook kiezen voor nieuwe domeinextensies als .shop, .blog of .hotel. Dit betekent dat veel sterke domeinnamen, die met gebruikelijke domeinextensies al lang bezet waren, nu weer beschikbaar zijn. Een ander voordeel van de nieuwe domeinextensies is dat je hiermee meer kunt zeggen over je website of over het bedrijf erachter. Wanneer je een STRATO webhostingpakket aanschaft, heb je voor het registreren van je domeinnaam (of domeinnamen) de keuze uit honderden verschillende domeinextensies. Met onze domeinnaamchecker zie je meteen of jouw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en met welke extensies je deze nog kunt combineren.