Snelle hosting en registratie

  • Voor snelle domein hosting ben je bij STRATO aan het juiste adres!
Hosting aanbiedingen

Professionele domein hosting

Als je een website wilt lanceren, heb je een domeinnaam nodig. Hiermee creëer je een uniek adres op het internet. Om je website voor iedereen toegankelijk te maken, heeft een website hosting nodig. Aangezien het enorm prijzig is om een eigen server voor een website aan te schaffen, kun je een website bij een webhost als STRATO laten hosten. De webhoster zorgt ervoor dat een website opgeslagen staat op een server, zodat de website kan worden bezocht. Als je een website laat hosten door STRATO, zorgen wij voor een professionele hosting met optimale bereikbaarheid van je website.

  • Domein en hosting zijn in één keer te regelen
  • Keuze uit verschillende pakketten
  • Tot wel 6 gratis domeinnamen
  • Inclusief e-maildiensten
  • ISO 27001-gecertificeerde datacenters

hosting registratie

Eenvoudige registratie

Een domeinnaam vastleggen is erg eenvoudig. Als je een domeinnaam wilt controleren op beschikbaarheid, gebruik je onze zoekmachine voor het zoeken naar de verschillende domeinen. Je kunt direct de verschillende extensies selecteren, zodat deze in de zoekresultaten worden meegenomen. Verder heb je de optie om je domeinnaam en hosting in één keer te regelen; tijdens het registratieproces voor je domein kun je meteen een geschikt hostingpakket afsluiten. Direct nadat de bestelling wordt opgeleverd kan je beginnen met het uploaden van je website naar je STRATO hostingpakket.


domein hosting registratie

Onbeperkt dataverkeer bij domein hosting

Wij bieden diverse domein hosting pakketten aan, waarbij je geniet van onbeperkt dataverkeer en tot 240GB aan webspace. Het is hierdoor mogelijk om grote én kleine websites bij STRATO te laten hosten. De speciaal ontwikkelde 1-click-installatietool zorgt ervoor dat je supersnel applicaties zoals WordPress kunt installeren. Het is tevens mogelijk om je bestaande website eenvoudig uit te breiden met verschillende applicaties.


backup hosting registratie

Back-up en beveiliging, onze prioriteit nummer 1

Bij professionele domein hosting hoort ook betrouwbare en gedegen beveiliging. De gegevens van jouw website staan veilig opgeslagen in onze zwaar beveiligde datacenters. Onze datacenters worden jaarlijks gekeurd door het Duitse keuringsinstituut TÜV en beloond met het prestigieuze ISO-27001 certificaat voor dataveiligheid. Hiermee voldoen wij aan de laatste eisen ten aanzien van dataveiligheid. Kortom: bestel je je hosting en domeinnaam bij STRATO, dan kies je voor optimale beveiliging!