Profiteer bij STRATO van handige website tools

  • Eenvoudig en effectief je website beheren
Hosting aanbiedingen

Meer dan alleen hosting

Ben je nog op zoek naar website hosting? Zeker als je een commerciële website hebt of nog specifieker, een webshop, dan zijn zaken als veiligheid en betrouwbaarheid van de websitehosting van groot belang. Het zou bijvoorbeeld uiterst onwenselijk zijn, als bezoekers je website of webshop willen bezoeken, maar dat deze door slechte kwaliteit van de hosting niet bereikbaar is. STRATO is zich hier zeer van bewust en doet er alles aan om je website altijd bereikbaar te houden en dat de (betaal-) gegevens met de meest geavanceerde technieken beveiligd worden. Echter, dit is vandaag de dag niet meer genoeg om een succesvolle website te beheren. Daarom biedt STRATO je ook een aantal handige website tools aan, die het beheren en onderhouden van je eigen site zo eenvoudig en effectief mogelijk maken. Een extra voordeel is dat je voor onze hostingpakketten zeker niet de hoofdprijs betaalt; bij STRATO bouw je je eigen website tegen lage kosten.

  • Handige website tools
  • Supersnel gratis apps installeren
  • ISO 27001 gecertificeerde datacenters
  • SSL per muisklik installeren
  • Professionele webhosting-hulpmiddelen

rankingcoach

STRATO website tools: rankingCoach

Eén van de website tools waar je als klant van STRATO gebruik van kunt maken, is STRATO rankingCoach. Met deze website tool kun je een succesvolle strategie opzetten, om je positie bij de zoekresultaten te verbeteren. Deze website tools bestaan uit video’s en tutorials die je uitleggen waar je op moet letten bij het uitvoeren van een website analyse en hoe je bepaalde veranderingen doorvoert. Binnen afzienbare tijd zal het positieve effect van het gebruiken van STRATO rankingCoach zichtbaar worden en zullen potentiële bezoekers en klanten ook daadwerkelijk de weg naar je website vinden. Deze effecten kan je met deze website tools op een gebruiksvriendelijke manier monitoren.


zoekmachine

Het belang van de zoekmachine

De zoekmachine is tegenwoordig ongeveer het belangrijkste medium waarmee mensen hun weg op het internet vinden en waarmee ze bij bepaalde websites terecht komen. Het belang van de positie zoekmachine is bijzonder groot en dat is ook de reden dat zoveel aandacht wordt gegeven door ondernemingen aan deze positie. Het succes van je website of webshop kan voor een groot deel van afhangen van wat je positie voor een bepaald zoekwoord is en het verschil tussen een positie op pagina 1 of 2 kan dus cruciaal zijn. Het is dan ook de moeite waard om een SEO check uit te voeren. Bij STRATO kun je profiteren van website tools (zoals rankingCoach) en de aanwezigheid van mensen met ervaring en kennis op het gebied van webshosting, om jouw acties op internet zo succesvol mogelijk te maken!