Wat je moet weten over hosting

Hosting aanbiedingen bekijken

Wat is hosting?

Hosting is wat een webhost aan online ruimte beschikbaar stelt aan zijn klanten. Deze ruimte kan je gebruiken om een website of andere bestanden via het internet bereikbaar te maken. Iedere website is verschillend op het gebied van vormgeving, grootte, technische eisen en het aantal bezoekers. Daarom biedt een hosting provider verschillende soorten pakketten aan, afhankelijk van de eisen en wensen van de klant. Het beschikbaar stellen van online werkruimte is wat webhosting inhoudt. Wat doet een webhost?

  • Het aanbieden van online ruimte
  • Bandbreedte (snelheid) beschikbaar stellen
  • Mogelijkheid tot domein registratie
  • Zorgen dat je data veilig staan opgeslagen

Wat ist hosting

Hosting bij STRATO

Wanneer je van plan bent een website te bouwen, is webhosting vergelijken waarschijnlijk één van de eerste stappen die je zet. Door de diverse hostingmogelijkheden bij STRATO zit er altijd een pakket bij dat naadloos op jouw wensen aansluit. Daarnaast bieden wij bij al deze pakketten de STRATO's Website-apps  aan. Met deze tool kan je eenvoudig verschillende applicaties installeren en updaten. Zo kun je bijvoorbeeld ook bij ons terecht als je een WordPress blog wilt gaan bijhouden. Met de aangeboden applicaties wordt het beheren van een website minder tijdrovend en gemakkelijker. Neem bij het uitkiezen van je pakket rustig de tijd, en beslis zelf wat de beste webhosting voor jou is.


Veilige en betrouwbare hostingoplossingen

Veilige en betrouwbare hostingoplossingen

Bij STRATO is je website veilig gehost: onze eigen datacenters in de EU zijn ISO 27001-gecertificeerd en voldoen aan de laatste beveiligingseisen. Door jarenlange ervaring in zes verschillende landen weet STRATO als geen ander wat hosten is. Kijk voor alle mogelijkheden eens bij onze hostingpakketten; ruim 1,4 miljoen tevreden klanten gingen je al voor. Meer weten over dit onderwerp? Lees ook: Wat is een host?