Op zoek naar webwinkel hosting?

  • Voor betrouwbare hosting zit je bij STRATO goed
Hosting aanbiedingen

Wat zijn de voordelen van STRATO?

Wil je een eigen webwinkel maken en is je keuze gevallen op STRATO voor je webwinkel hosting? Dan heb je een keuze gemaakt voor onder andere veiligheid en betrouwbaarheid. Een beheerder van een webwinkel heeft natuurlijk dagelijks met klantgegevens te maken. Hierbij gaat het vaak om vertrouwelijke informatie van alle mogelijke aard, van producten tot en met betalingsgegevens. Daarom is het voor jou en je klanten van wezenlijk belang, dat deze gegevens veilig zijn, niet per ongeluk op straat komen te liggen of in verkeerde handen terecht komen. Om hiervoor te zorgen heeft STRATO een aantal zaken die voor de webwinkel hosting zeer waardevol kunnen zijn. Je kunt bijvoorbeeld met een paar muisklikken je eigen SSL-certificaat bestellen en installeren. SSL (Secure Socket Layer) is een protocol, waarmee de gegevens die worden verzonden veilig versleuteld worden. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat de data die via de webshop uitgewisseld worden, veilig en betrouwbaar verzonden worden. En met een veilige webshop maak je bovendien meer kans op een keurmerk.

  • Veel webruimte voor je shop
  • Betrouwbare hosting van je webwinkel
  • Optimale veiligheid: ISO 27001-certificering
  • Gratis telefonische helpdesk
  • Altijd de nieuwste PHP-versie

webshop hosting

Domein verhuizen naar STRATO

Het is eenvoudig om het domein van je website mee te verhuizen naar STRATO. Hierbij is het wel van belang dat je een backup van de gegevens van je oude provider of webhosting webshop nog hebt, zodat de verhuizing van het domein moeiteloos verloopt. Verder is het ook nog aan te raden om eens te kijken bij de nieuwe domeinextensies die zijn vrijgegeven. Met extensies zoals .shop kun je jezelf een mooie domeinnaam en op den duur wellicht een goede positie in de zoekresultaten verschaffen. De verbetering van de paginasnelheid helpt daar trouwens eveneens bij.

Behalve webwinkel hosting, biedt STRATO op het gebied van hosting ook allerlei andere mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor managed hosting, voor shared hosting, maar bijvoorbeeld ook voor webmail hosting. Bekijk meteen de mogelijkheden!