Je eigen site hosten bij STRATO

  • Eenvoudiger gaat het niet
Hosting aanbiedingen

Omdat hosting goed moet zijn

Heb je een goed idee voor een website, maar zoek je nog naar de een goede plek om je eigen site te hosten? Dan zit je bij STRATO goed. Of het nu gaat om de hosting van je eigen site of om hosting voor de site van je organisatie; STRATO biedt voor alle soorten websites hoogwaardige webhosting aan. Als je momenteel al een andere webhost hebt, kan je gemakkelijk je domeinnaam verhuizen naar STRATO.

  • Scherpe prijzen
  • Makkelijk verhuizen
  • Geavanceerde website tools
  • Betrouwbare webhosting
  • Veilig beheer van je gegevens

dataverkeer webspace

Voordelen van webhosting bij STRATO

Wat zijn de voordelen van het hosten van je eigen site bij STRATO? Ten eerste is de prijs van website hosting bij STRATO laag: alvanaf € 2,50 per maand heb je een compleet hostingpakket inclusief domeinaam. Behalve een eigen website tegen lage kosten, biedt STRATO ook een breed scala aan tools die je helpen bij het beheren en onderhouden van je eigen site. Hieronder vallen bijvoorbeeld STRATO's Website-apps, waarmee je je webapplicaties in beheer hebt, en de STRATO Communicator, een degelijk webmailsysteem. De professionals bij de klantenservice van STRATO zijn beschikbaar voor vragen of opmerkingen, om ervoor te zorgen dat je eigen site altijd zó werkt, zoals jij dat wilt.


appwizzard webspace

Veiligheid staat voorop!

Als je een eigen site beheert en hiermee ook gegevens verzendt, wil je natuurlijk dat je webhosting in ieder geval betrouwbaar is en er veilig met je gegevens wordt omgegaan. STRATO is ISO 27001-gecertifceerd: bij ons kun je ervan uitgaan dat je bestanden veilig en betrouwbaar opgeslagen worden. Ook kan je SSL-certificaten (Secure Socket Layer) installeren voor je website, die ervoor zorgen dat al je dataverkeer versleuteld is.