Je hosting optimaal geregeld bij STRATO

  • Geschikt voor Ruby en andere programmeertalen
Hosting aanbiedingen bekijken

Hosting voor ieder soort website

Een goede website verdient de juiste hosting. Bij STRATO bieden we goedkope hosting aan voor vrijwel alle soorten websites en programmeertalen, waaronder Ruby. Richt je je op Ruby on Rails hosting, dan verwijzen we je graag naar onze serverproducten. Onze hosting ondersteunt namelijk wel Ruby als programmeertaal, maar helaas geen Ruby on Rails. Met hosting van STRATO zet je in ieder geval een goede stap in de richting van een succesvolle website. Bekijk ons aanbod en laat je verrassen door onze hoge kwaliteit en lage prijzen!

  • Voordelige hosting
  • Geschikt voor allerlei soorten websites
  • Nieuwe domeinextensies beschikbaar
  • Flexibele mailspace
  • Ondersteuning van onze professionals

Voordeelen van STRATO hosting

Waarom STRATO?

Bij STRATO weten we wat er allemaal komt kijken bij het leveren van kwalitatief hoogwaardige hosting. Daarom maken we bij STRATO gebruik van de allernieuwste technologieën op het gebied van hosting. We willen onze klanten namelijk hosting kunnen leveren die betrouwbaar, veilig en stabiel is. Als de hosting van een website hier niet aan voldoet, wordt de kans op succes in de toekomst namelijk kleiner. Onze technologieën helpen niet alleen om de hosting van websites zo betrouwbaar en veilig mogelijk te maken, maar ook zo efficiënt mogelijk. De besparingen die we hierdoor kunnen bewerkstelligen, komen jou als klant ten goede!

Hosting bij STRATO is namelijk zeer goedkoop. We bieden onze hosting in verschillende pakketten aan, zodat iedere website over passende hosting kan beschikken. Als je bijvoorbeeld een website maakt op basis van Ruby, is de hosting van STRATO uitstekend te gebruiken. Maak je gebruik van Ruby on Rails voor je website, dan bieden we verschillende serverproducten aan die voor jou interessant zouden kunnen zijn. Bekijk gauw ons aanbod en doe er ook je voordeel mee!


Domein en website verhuizen

Extra features en serverproducten

Wil je je website graag voorzien van het nieuwste dat het internet te bieden heeft? Dan heeft STRATO verschillende interessante extra features voor je. Wanneer je bij STRATO je domeinnaam en hosting regelt, heb je de mogelijkheid om een domein te kiezen dat valt onder de nieuwe domeinextensies. Veelgebruikte domeinextensies zijn bijvoorbeeld .com, .nl en .net. Door de uitgave van nieuwe domeinextensies heb je niet alleen een grotere kans op een sterke domeinnaam, maar kun je bovendien met je domein al iets over je website zeggen. Als je bijvoorbeeld kiest voor een domein met de domeinextensie .blog, dan is het voor iedere bezoeker, al bij het bekijken van het webadres, duidelijk dat het hier om een blog gaat. Bekijk hier alle specificaties van onze hostingpakketten en onze handige extra features. Als je gebruikmaakt van Ruby on Rails, vergeet dan niet om een kijkje te nemen bij onze serverproducten!

Maak je geen gebruik van Ruby, maar van de programmeertaal PHP? Bij STRATO kun je ook terecht voor PHP hosting.