De beste Joomla hosting
voor je website

De beste Joomla hosting
voor je website

Hosting aanbiedingen bekijken

Voordeligste Joomla hosting van Nederland

Joomla hosting van STRATO is niet alleen voordelig; we bieden ook extreem veel webspace aan. Zo kan jouw website ongestoord groeien. Ook over grote aantallen bezoekers hoef je je niet druk te maken: onze Joomla webhosting biedt standaard een ongelimiteerde hoeveelheid dataverbruik. Eén van de eerste voorwaarden voor een goede website is namelijk dat deze op ieder gewenst moment bezocht kan worden door je bezoekers. Hiervoor is betrouwbare hosting natuurlijk essentieel. Goede hosting zorgt er namelijk voor dat je website niet instabiel wordt, bijvoorbeeld wanneer er een groot aantal bezoekers tegelijkertijd op jouw website actief zijn. Bij STRATO hebben we de kennis en technologie in huis om jouw website met Joomla de beste Joomla hosting te bieden! Bovendien zijn onze prijzen onverslaanbaar, bekijk hier welke hosting voor je Joomla site het meest geschikt is.

 • Hosting optimaal voor Joomla websites
 • Stabiliteit, betrouwbaarheid en veiligheid
 • Extreem lage prijzen
 • Joomla in één klik installeren
 • Gratis support van onze professionals

joomla

Joomla hosting bij STRATO

Werk je aan een website en maak je gebruik van Joomla? Maar ben je nog op zoek naar de meest geschikte Joomla hosting van Nederland? Onze hosting is uitermate geschikt voor websites die zijn gemaakt op basis van Joomla, ook kan je Joomla in een paar clicks installeren. Bij de hosting van je Joomla website wil je natuurlijk dat de website altijd stabiel, betrouwbaar en veilig functioneert. Op deze manier bied je je bezoekers een optimale ervaring van je website aan. Joomla hosting bij STRATO heeft nog veel meer voordelen, waaronder zeer scherpe prijzen en handige tools waarmee je je website goed kunt beheren. Bekijk hier ons aanbod!


datacenter

Altijd in de lucht

Je website wordt gehost in een van onze eigen ISO 27001 gecertificeerde datacenters. We hebben een team van technische specialisten die er alles aan doen onze Joomla hosting altijd in de lucht te houden. Onze servers zijn opgewassen tegen grote bezoekersaantallen, ook als je site plotseling meer bezoekers krijgt. STRATO is een van de grootste aanbieders van Joomla hosting in Nederland en andere Europese landen.

Maak je geen gebruik van Joomla, maar van een ander contentmanagementsysteem? STRATO is er ook voor Drupal hosting en WordPress hosting.

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany