De beste Joomla hosting voor je website

  • Stabiel, veilig en voordelig!
Hosting aanbiedingen bekijken

Voordelige Joomla hosting van STRATO

Joomla hosting van STRATO is niet alleen voordelig; we bieden ook extreem veel webspace aan. Zo kan jouw website zonder belemmering groeien. Ook over grote aantallen bezoekers hoef je je niet druk te maken: onze Joomla-webhosting biedt standaard een ongelimiteerde hoeveelheid dataverkeer. Eén van de eerste voorwaarden voor een goede website is namelijk dat deze op ieder gewenst moment kan worden bereikt. Hiervoor is betrouwbare hosting natuurlijk essentieel. Goede hosting zorgt er namelijk voor dat je website niet instabiel wordt, bijvoorbeeld wanneer er een groot aantal bezoekers tegelijkertijd op jouw website actief zijn. Bij STRATO hebben we de kennis en technologie in huis om jouw website de beste Joomla hosting te bieden! Bovendien zijn onze prijzen ongeëvenaard scherp.

  • Hosting optimaal voor Joomla websites
  • Stabiliteit, betrouwbaarheid en veiligheid
  • Extreem lage prijzen
  • Joomla in één klik installeren
  • Gratis support van onze professionals

datacenter

Joomla hosting bij STRATO

Werk je aan een website en maak je gebruik van Joomla? Maar ben je nog op zoek naar de meest geschikte Joomla-hosting van Nederland? Onze hosting is uitermate geschikt voor websites die zijn gemaakt met Joomla. Ook kun je Joomla in een paar muisklikken installeren. Bij de hosting van je Joomla-website wil je natuurlijk dat de website altijd stabiel, betrouwbaar en veilig functioneert. Op deze manier bied je je bezoekers een optimale ervaring van je website. Joomla-hosting bij STRATO heeft nog veel meer voordelen, waaronder zeer scherpe prijzen en handige tools waarmee je je website goed kunt beheren.


joomla

Veiligheid en kwaliteit

Bij STRATO hechten we altijd veel waarde aan de veiligheid, dus ook aan die van onze Joomla-webhosting. Natuurlijk wil je niet dat de bestanden en gegevens die via jouw website verstuurd zijn in verkeerde handen terechtkomen. Als je bijvoorbeeld een commerciële website beheert, is het absoluut niet wenselijk dat klant- of bestelgegevens niet goed beveiligd zijn.

Om ervoor te zorgen dat de gebruikers van onze Joomla webhosting over goed beveiligde webhosting beschikken, maken we bij STRATO gebruik van de meest moderne en geavanceerde technologieën op het gebied van webhosting en beveiliging. Zo kun je SSL-certificaten inzetten, zodat je je gegevens kunt versleutelen en zo de kans op misbruik kunt minimaliseren. Daarnaast wordt je mailverkeer beveiligd voor perfect forward secrecy. Naast de scherpe prijzen voor de webhosting zelf, profiteer je dus van Joomla-webhosting van de hoogste kwaliteit!

Maak je geen gebruik van Joomla, maar van een ander contentmanagementsysteem? STRATO is er ook voor Drupal-hosting en WordPress-hosting!