Ongelofelijk voordelige hosting met domeinnaam

Hosting aanbiedingen bekijken

Domeinnaam en hosting voor elke site

Moet je voor jouw nieuwe website of webproject nog een domeinnaam en hosting hebben? Neem dan eens een kijkje bij het voordelige aanbod van STRATO. Bij ons kun je hosting en domeinregistratie gemakkelijk combineren. We bieden krachtige hostingpakketten met véél webspace, inclusief een domeinnaam. Onze domeinnaam- en hostingpakketten zijn geschikt voor websites en webprojecten van alle soorten en maten.

  • Domeinnaam en hosting in één keer geregeld
  • Véél webruimte en flexibele mailspace
  • Hoge kwaliteit hosting
  • Eenvoudige domeinverhuizing
  • Gratis service bij vragen en problemen
  • Stabiel hostingplatform

Hosting en domeinnaam van STRATO

Extreem voordelig en met extra features

Bij STRATO kun je profiteren van verschillende handige features die het beheren van je website een stuk gemakkelijker maken. Zo kun je met de flexibele mailspace helemaal zelf bepalen of je één of enkele zeer grote e-mailpostvakken nodig hebt, of juist een groot aantal kleinere mailboxen. Verder kun je voor het domein van je website, behalve uit klassieke domeinextensies, ook kiezen uit domeinen met een nieuwe domeinextensie. Zo zijn er tegenwoordig honderden domeinnamen duidelijk herkenbare extensies, zoals .club, .photos en .restaurant. Hierdoor ben je niet meer gebonden aan extensies zoals .com en .nl en kun je bovendien met de domeinextensie al iets zeggen over de inhoud van je website. Een webshop kun je bijvoorbeeld de domeinextensie .shop geven. Bij STRATO zijn ook deze nieuwe domeinextensies voordelig verkrijgbaar.


Domein en website verhuizen

Hosting en domeinnaam van STRATO

Met sitehosting en een domeinnaam van STRATO profiteer je van lage kosten, maar tegelijk van hoge kwaliteit. We maken namelijk gebruik van de laatste technologieën op het gebied van hosting, om je website zo betrouwbaar, stabiel en veilig mogelijk te hosten.

STRATO is evenwel veelzijdig. Wil je bijvoorbeeld WordPress of Joomla gebruiken voor je website? Omdat je toepassingen met onze Website-apps in een handomdraai installeert, is STRATO een goede keuze als je op zoek bent naar hosting voor WordPress of Joomla webhosting. Niet alleen apps installeren gaat snel; ook complexere zaken zoals het installeren van een SSL-certificaat kun je via je klantenlogin in een paar muisklikken uitvoeren.

STRATO biedt bovendien verschillende totaalpakketten aan. Maak je een persoonlijke blog, dan is het PowerWeb Basicdomeinnaam-en-hostingpakket waarschijnlijk een geschikt pakket voor jou. Maar zijn de ideeën voor jouw website toch behoorlijk omvangrijk? Dan is het waarschijnlijk beter om te kiezen voor een PowerWeb Pro of PowerWeb Ultimate pakket. Deze bieden je dan, op het gebied van domeinnaam en hosting, nog meer webruimte en geavanceerde functies zoals SSH-toegang en cron jobs. Bekijk hier de specificaties van de verschillende domeinnaam-en-hostingpakketten en bepaal welk pakket het beste bij jouw website past.


hosting

STRATO: veiligheid boven alles

Bovendien worden onze datacenters regelmatig door een onafhankelijke keuringsinstantie gecheckt volgens de ISO 27001-norm, zodat we de kwaliteit kunnen handhaven en verbeteren. Omdat de veiligheid van onze klanten voorop staat, maken onze mailservers gebruik van perfect forward secrecy (PFS). Deze techniek zorgt ervoor dat iedere sessie met een andere sleutel versleuteld is.

Bovendien is ons hostingplatform opgebouwd volgens de “cluster”-techniek. Dit wil zeggen dat de opslagsystemen losgekoppeld zijn van de webservers. Hierdoor kan het platform bezoekerspieken optimaal opvangen. We hebben in de loop der tijd dan ook een uitstekende reputatie op dit gebied opgebouwd en zijn in het bezit van talrijke certificaten die getuigen van de kwaliteit van onze datacenters en servers.


domeinnaam

Domein en website verhuizen

Een domein en hosting bieden we niet alleen voor nieuwe websites. Ook als je al een domeinnaam hebt, en je website al elders gehost wordt, is een vergelijking de moeite waard. Bijvoorbeeld wanneer de hosting van je domeinnaam en website niet stabiel is op het moment dat veel mensen tegelijkertijd je website bezoeken. In dat geval is het heel eenvoudig om zowel je domein als website door STRATO te laten hosten, door middel van een domeinverhuizing. Hiermee stap je soepel over en profiteer je van de kwaliteit van STRATO, en verhuizen kost niets. Je betaalt alleen de kosten van de hosting van je website. Neem daarom niet langer genoegen met hosting van lage kwaliteit, maar kies voor de kwalitatief hoogwaardige webhosting van STRATO.