Je design website hosten bij STRATO

  • Profiteer van onze voordelige hostingpakketten
Hosting aanbiedingen

Hosting bij STRATO

Heb je een design website, of ben je van plan er binnenkort één te ontwikkelen? Kies er dan voor om de website te hosten bij STRATO. Hier kun je namelijk profiteren van bijvoorbeeld de ondersteuning van professionals en zeer veilige hosting. Bovendien bieden we je zaken als STRATO's Website-apps en de STRATO Webmail, die je helpen bij het beheren en onderhouden van je website en e-mails.


appwizzard webspace

Alles in eigen hand

Als je een design website ontwikkelt en beheert, zul je hoge eisen stellen aan de hosting van je website. Nog meer dan bij de gebruikelijke websites zal het bij een design website van belang zijn dat de gebruiker over zoveel mogelijk technische zaken, die bij het ontwikkelen van de website nodig zijn, zelf kan beslissen. Voor webhosting ben je hiervoor bij STRATO aan het goede adres. Met de professionele webhosting-functies kun je zelf de vorm van je website bepalen, door bijvoorbeeld met PHP te programmeren. Ook het website design kun je helemaal naar je eigen smaak ontwerpen. Daarnaast kun je met de Website-apps simpel en snel applicaties aan je website toevoegen, zoals apps van Wordpress, Drupal en Gallery. Verder is het natuurlijk voor webhosting van groot belang, dat de bestanden van de gebruiker veilig zijn. Zeker bij een design website waar veel creatief werk in zit, wil je niet dat deze bestanden zomaar op straat komen te liggen. Als ISO 27001-gecertificeerde onderneming stellen wij veiligheid op de eerste plaats.


dataverkeer webspace

Betrouwbare webhosting

Niets is vervelender dan een website die niet beschikbaar is door technische mankementen op het gebied van de webhosting. Goede webhosting is dan ook essentieel voor iedere websitebeheerder. Bij STRATO leveren we zeer betrouwbare webhosting, zodat bezoekers van je website deze te allen tijde kunnen bereiken. Mochten er toch problemen ontstaan, om wat voor reden dan ook, dan zijn onze professionals direct te benaderen voor hulp en ondersteuning.