CMS Joomla
Je website maken met het bekroonde CMS Joomla!

  • Content gemakkelijk en dynamisch beheren
  • Altijd de nieuwste softwareversie beschikbaar

TOP! Joomla! is gratis inbegrepen als 1-click installatie in al onze hostingpakketten!

  • Voordelen
  • Installatie

Content management met Joomla!

#

Joomla! is een wereldwijd populair content management systeem (CMS), waarmee zowel eenvoudige websites als grote sites en krachtige webapplicaties gemaakt en beheerd kunnen worden. Door de eenvoudige bediening, duizenden extensies en designs is Joomla! één van de meest populaire open source content management systemen met meer dan 30 miljoen gebruikers. Bij het kiezen van een hostingaanbieder is het belangrijk te letten op Joomla! ondersteuning. Alle STRATO webhostingpakketten ondersteunen Joomla!.


#

Database-gebaseerd

Joomla! is een geheel database-gebaseerd content management systeem. Dat wil zeggen dat al je gegevens in een database worden opgeslagen. Het grote voordeel hiervan is dat je website dynamisch wordt opgebouwd. Hierdoor kan je de inhoud geheel scheiden van de opmaak van je website.


#

Talrijke templates

Een zeer sterke kant van Joomla! is dat de layout erg flexibel is. Zo kan je bijvoorbeeld het backend en frontend van een verschillende layout voorzien. Standaard biedt Joomla! slechts drie templates, door de grote community is er echter een enorm aantal templates te verkrijgen. Van eenvoudige, gratis te installeren templates, tot extreem hoogwaardige betaalde templates.


#

Eenvoudige uit te breiden

Een verder voordeel van Joomla! zijn de vele extensies van het basissysteem. Er zijn ongelofelijk veel componenten, modules, plugins en talen te verkrijgen die je bij het opzetten van jouw project kunt gebruiken. De Joomla! Installer zorgt ervoor dat extensies gemakkelijk geïnstalleerd en beheerd kunnen worden.


#

Zoekmachinevriendelijk

Het opzetten van een zoekmachinevriendelijke website gaat optimaal met Joomla!. Hierbij hoort bijvoorbeeld het opstellen van leesbare URL's, voor zowel mensen als zoekmachines, en het aangeven van specifieke meta-data. Via een groot aantal plugins kan je website nog verder worden geoptimaliseerd voor Google. Bijvoorbeeld door het automatisch opstellen van xml-sitemaps en het optimaliseren van meta-tags.


#

Uitstekende performance

Door caching-mechanismen zorgt Joomla! ervoor dat de performance zeer goed is. Daarom is Joomla! bijzonder geschikt voor zwaar belaste websites zoals webshops met een groot aantal artikelen, of bijvoorbeeld grote community-websites.


#

Gebruiksvriendelijk beheer

Door de overzichtelijke menu's is het backend van Joomla! erg gemakkelijk in gebruik. De menustructuur is logisch opgebouwd. Zo vind je snel de belangrijkste functies.


#

Veilige webhosting voor je Joomla! site

Met STRATO ben je verzekerd van optimale beveiliging. Bescherm jezelf en je gegevens voor gevaren op internet met de omvangrijke veiligheidsfuncties bij STRATO. Bij ons is een ijzersterke beveiliging en een uitstekende performance gegarandeerd.

Meer informatie over veiligheid bij STRATO

Joomla! installeren per muisklik

#

Met de Website-apps vsn STRATO installeer je Joomla! in vier eenvoudige stappen. Alles dat je nodig hebt om te beginnen met Joomla! is een voordelig hostingpakket van STRATO.


#

Stap 1

Nadat je een STRATO hostingpakket hebt aangeschaft, log je in via de klantenlogin. Hier start je STRATO's Website-apps en kies je de applicatie Joomla! uit. In het formulier dat zich opent, voer je een omschrijving van je project en je gewenste gebruikersnaam, wachtwoord en je mailadres in. Klik vervolgens op "Verder".


#

Stap 2

Kies nu welke van je domeinnamen je wilt gebruiken voor je Joomla! site. Je kunt ook een subdomein kiezen of gelijk een nieuw subdomein aanleggen. Klik op "Verder".


#

Stap 3

In stap drie gaat het om het aanleggen van de database voor Joomla!. Voer hier een duidelijke omschrijving voor je project in, zodat je deze later nog herkent. Klik daarna weer op "Verder".


#

Stap 4

In de vierde en laatste stap hoef je alleen nog de licentievoorwaarden van Joomla! te accepteren, klik daarna op "Klaarzetten". Joomla! wordt nu voor je geïnstalleerd.

Zodra de installatie is afgerond krijg je alle informatie die je nodig hebt om te kunnen inloggen op het beheerpaneel van Joomla!.

Kies je webhosting pakket

WEBHOSTING MET TOPFEATURES

MODERN CLUSTERPLATFORM + SSD-POWER

Webhosting pakketten met ongelofelijk veel features. Met supersnelle SSD databaseservers!

Naar webhosting

VEILIGHEID

BIJ ONS STAAN JE GEGEVENS VEILIG!

Onze datacenters voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden en zijn ISO 27001 gecertificeerd!

Meer informatie

TOP! STRATO RANKINGCOACH

ZOEKMACHINE-OPTIMALISATIE

Met rankingCoach kan je zelf je website optimaliseren voor zoekmachines en krijg je meer bezoekers op je website!

Meer informatie