Laat een goede indruk achter met je website design

Een goede website staat of valt met een mooi design. Bezoekers van je website blijven langer aanwezig als je veel aandacht besteed aan het website design. Een website is vaak het eerste moment van interactie tussen jouw bedrijf en een potentiële klant, de bezoeker beoordeelt binnen enkele seconden je website. Het is daarom zeer belangrijk om direct de juiste indruk achter te laten. Met een mooi ontworpen website, heb je de mogelijkheid om jouw bedrijf onmiddellijk op goede wijze te presenteren en kun je ervoor zorgen dat de bezoeker je website niet verlaat. STRATO biedt allerlei professionele website designs aan, om op eenvoudige wijze je website om te toveren tot een lust voor het oog!

  • Meer dan 500 designtemplates
  • 200+ responsive designs, perfect voor mobiel
  • Volledig naar jouw wensen aan te passen
  • Gebruiksvriendelijke Sitebuilder software
  • Gratis telefonische support

website design

Een website design hoeft niet duur te zijn

Als je een website laat ontwerpen door een designbureau, zijn de kosten vaak erg hoog. Bij STRATO niet. Je hebt de keuze uit meer dan 50 gratis website designs, ingedeeld naar diverse branches. Met de websitesoftware kies je uit de verschillende templates een design dat bij jouw site past. De website design templates zijn gratis bij het gebruik van STRATO Sitebuilder en zijn volledig te individualiseren. De vormgeving van de elementen, kleurstellingen en honderden lettertypen zijn helemaal naar jouw wensen aan te passen. Je hebt hiervoor geen moeilijke programmeerkennis nodig. Onze website editor is ontworpen om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken.


mobiel design

Website design voor mobiele devices

Het gebruik van mobiele devices als smartphones en tablets, is onverminderd populair. Consumenten kopen steeds meer producten online, met gebruikmaking van hun smartphone of tablet. De schermen van deze apparaten zijn veel kleiner dan een normaal computerbeeldscherm. Het is daarom van belang dat jouw website ook op deze devices op de juiste manier wordt gepresenteerd. Bij STRATO heb je de keuze meer dan 200 templates die geschikt zijn voor een optimale weergave op deze devices. Het is niet nodig om zelf het design van je website aan te passen aan een mobiel device. Dit gebeurt volledig automatisch.


afbeeldingen design

Eenvoudig afbeeldingen en video’s toevoegen

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Deze bekende zegswijze is ook van toepassing op afbeeldingen en video’s op een website. Hierdoor kan de websitebezoeker direct zien waarover jouw website, product of dienst gaat. Het is belangrijk om een website visueel te ondersteunen met foto’s en video’s. De sitebuildersoftware van STRATO is ontworpen om snel en eenvoudig een website te voorzien van foto’s en video’s. Je maakt binnen een handomdraai een prachtige fotogalerij of diashow voor je website.