Blog WordPress
Vandaag nog beginnen met je blog op basis van WordPress!

  • Gemakkelijk je eigen blog maken en bijhouden
  • Altijd de nieuwste softwareversie beschikbaar

TOP! WordPress is gratis inbegrepen als 1-click installatie in al onze hostingpakketten!

  • Voordelen
  • Installatie

Jouw blog of website met WordPress

#

WordPress is één van de meest gebruike content management systemen (CMS), voor zowel zakelijke- als privé-websites. In de eerste plaats is WordPress een gemakkelijk te bedienen webapplicatie voor blogs. Met WordPress is echter nog veel meer mogelijk, je kunt er zelfs uitgebreide zakelijke websites mee maken. De software zet sterk in op gebruiksvriendelijkheid, design en integratie met externe plugins. In alle STRATO hostingpakketten is WordPress gratis beschikbaar als open source toepassing.


#

Web-based

WordPress is een web-based content management systeem. Hierdoor kan je vanaf iedere computer met een internetaansluiting vanuit de browser werken aan je website. Je hoeft geen extra software te installeren.


#

Mobiel

Steeds meer mensen gebruiken het internet voornamelijk op hun smartphone. Voor deze bezoekers van je website, biedt WordPress de mogelijkheid om de inhoud automatisch aan te passen aan het gebruikte apparaat. Bovendien kan WordPress ook vanaf je smartphone worden beheerd.


#

Communiceren

WordPress is groot geworden als blogplatform. Hierdoor is de software volledig ingesteld op de interactie tussen jou en de bezoekers van je website. Dat wil zeggen dat bezoekers altijd gemakkelijk reacties kunnen achterlaten op artikelen. Uiteraard biedt de software uitgebreide opties voor het sturen en vrijgeven van commentaren. Door de functies van WordPress zelf en die van externe plugins, heb je eventuele spam in de commentaren volledig onder controle.


#

Zoekmachinevriendelijk

Het opzetten van een zoekmachinevriendelijke website gaat optimaal met WordPress. Hierbij hoort bijvoorbeeld het opstellen van leesbare URL's, voor zowel mensen als zoekmachines, en het aangeven van specifieke metadata. Via een groot aantal plugins kan je website nog verder worden geoptimaliseerd voor Google. Bijvoorbeeld door het automatisch opstellen van xml-sitemaps en het optimaliseren van meta-tags.


#

Talloze templates

Voor WordPress bestaan talloze gratis en betaalde templates ("themes"). Een template is een ontwerpsjabloon waarmee je je blog of je website heel snel van een professioneel design kunt voorzien. De meeste templates zijn tot in detail individueel aan te passen, vaak zelfs zonder enige programmeerkennis.


#

Meer dan 20.000 uitbreidingsmogelijkheden

Er zijn ruim 20.000 plugins voor WordPress. Hiermee kan je nieuwe functies toevoegen, of bestaande functies verbeteren. Zo kan je je website nog beter maken. Bijvoorbeeld door het automatisch importeren van foto's van Facebook, of je laat je website nieuwe artikelen juist automatisch op Facebook posten. De mogelijkheden zijn eindeloos. De installatie van plugins gaat in slechts een paar muisklikken, hiervoor hoef je geen expert te zijn.


#

Veilige webhosting voor je WordPress site

Met STRATO ben je verzekerd van optimale beveiliging. Bescherm jezelf en je gegevens voor gevaren op internet met de omvangrijke veiligheidsfuncties bij STRATO. Bij ons is een ijzersterke beveiliging en een uitstekende performance gegarandeerd.

Meer informatie over veiligheid bij STRATO

WordPress – installeren per muisklik

#

Met de Website-apps van STRATO installeer je WordPress in vier eenvoudige stappen. Het enige dat je nodig hebt om te beginnen met WordPress, is een voordelig hostingpakket van STRATO.


#

Stap 1

Nadat je een STRATO hostingpakket hebt aangeschaft, log je in via de klantenlogin. Hier start je de STRATO's Website-apps en kies je de applicatie WordPress uit. Vervolgens voer je een omschrijving van je project, je gewenste gebruikersnaam, een wachtwoord en je mailadres in. Daarna klik je op "Verder".


#

Stap 2

Kies nu voor een domeinnaam die je wilt gebruiken voor je WordPress site. Je kunt ook een subdomein kiezen of gelijk een nieuw subdomein aanleggen. Klik vervolgens op "Verder".


#

Stap 3

In stap drie gaat het om het aanleggen van de database voor WordPress. Voer hier een duidelijke omschrijving van je project in, zodat je deze later nog herkent. Klik daarna weer op "Verder".


#

Stap 4

In de vierde en laatste stap hoef je alleen nog de licentievoorwaarden van WordPress te accepteren, klik daarna op "Klaarzetten". WordPress wordt nu voor je geïnstalleerd.

Zodra de installatie is afgerond krijg je alle informatie die je nodig hebt om te kunnen inloggen op het beheerpaneel van WordPress.

WEBHOSTING MET TOPFEATURES

MODERN CLUSTERPLATFORM + SSD-POWER

Webhosting pakketten met ongelofelijk veel features. Met supersnelle SSD databaseservers!

Naar webhosting

VEILIGHEID

BIJ ONS STAAN JE GEGEVENS VEILIG!

Onze datacenters voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden en zijn ISO 27001 gecertificeerd!

Meer informatie

TOP! STRATO RANKINGCOACH

ZOEKMACHINE-OPTIMALISATIE

Met rankingCoach kan je zelf je website optimaliseren voor zoekmachines en krijg je meer bezoekers op je website!

Meer informatie