Heb jij een foodtruck, een koffietentje of een cateringbedrijf? Dan mag een website natuurlijk niet ontbreken. Om bezoekers in het overweldigende online aanbod de weg te wijzen naar jouw website, is het hebben van een in het oog springende domeinnaam een belangrijk onderdeel van de online vindbaarheid. De nieuwe domeinnaamextensies die verkrijgbaar zijn bij STRATO geven direct aan wat het onderwerp van je website is. Heb je bijvoorbeeld een foodtruck waar je pizza’s serveert, dan kun je de extensie .pizza gebruiken, met .coffee maak je duidelijk dat de website naar een koffietent verwijst en om boekingen voor je cateringservice via de website te managen is .catering de ideale domeinnaam.


recipe

Laat iedereen weten hoe verrukkelijk jouw website is

De ruime keuze uit top level domeinnamen (tld’s) zoals .recipe, .menu, .bio of .kitchen, maakt het mogelijk de geschikte domeinnaam voor jouw website te kiezen. Je kunt de gehele domeinnaam perfect laten aansluiten op de inhoud van jouw online omgeving. Het is dan ook geen probleem wanneer de domeinnaam niet direct omschrijft wat er op jouw website te vinden is, dit doet de juiste domeinnaamextensie voor je. Zo is .recipe bijvoorbeeld de perfecte extensie voor je foodblog - al is .blog dan natuurlijk ook een geschikte extensie - terwijl je met een .menu of .restaurant domein direct aangeeft dat je website zich in de gastronomische sector bevindt. De juiste top level domeinnaam geeft je website een professionele en betrouwbare uitstraling en bovendien onderscheid je je hiermee in het enorme online aanbod. Dit geldt niet alleen voor het .food domein, ook voor bijvoorbeeld je winkel, evenementenbureau of online dienst sla je met .webshop, .events of .online de spijker op zijn kop.


menu

Meer doelgerichte bezoekers, betekent meer reserveringen en gasten

Het kiezen voor een passende domeinnaamextensie kan bijdragen aan een hogere positie in de zoekresultaten. Wanneer de domeinnaam al weergeeft wat er op de website te vinden is, leidt dit tot meer doelgerichte bezoekers, die ook langer op de website blijven. Google beloont deze relevantie met een hogere ranking. Dit zorgt er weer voor dat meer mensen jouw website als zoekresultaat zullen aanklikken, waardoor de traffic naar je website zal stijgen.


Nieuwe domeinextensies voor websites waarin het thema eten en drinken centraal staat:

  • .recipe
  • .menu
  • .bio
  • .catering
  • .coffee
  • .kitchen
  • .pizza
  • .restaurant
  • .wine

Al deze domeinextensies kunnen bij STRATO eenvoudig besteld worden. Check direct of het door jou gewenste domein nog beschikbaar is.