Hoe maak ik een webshop?

Webshop aanbiedingen bekijken
  1. Home
  2. Webshop
  3. Hoe maak ik een webshop?

Zelf je webshop maken

Hoe maak ik een webshop die er mooi uitziet en goed functioneert? Dit is een vraag die veel winkeliers vandaag de dag bezighoudt. De kansen en voordelen van een internetshop zijn natuurlijk evident. Als je in het online shoppen voet aan de grond kunt krijgen als winkelier, kun je niet alleen klanten in de omgeving van de ‘fysieke’ winkel bedienen, maar in principe door het hele land. Verder kun je door middel van tools veel dingen over het gedrag van je bezoekers te weten komen. Maar hoe maak je een webshop? Dit is vaak het punt waarop velen stuklopen. Niet iedereen beschikt namelijk over de programmeerkennis en technische ervaring om een goed georganiseerde webshop te beginnen. Omdat het zelf ontwikkelen en onderhouden van een webshop geen makkelijke opgave is, maar de wereld van het online shoppen of e-commerce toch veel kansen biedt, heeft STRATO voor beginnende webwinkeliers verschillende webshop-pakketten en hulpmiddelen die de stap naar een professionele webshop makkelijker maken. Voor iedereen die een online winkel wil starten en zich afvraagt “hoe maak ik een webshop?”: heel gemakkelijk bij STRATO!

  • Een webwinkel starten zonder technische kennis
  • Moderne webshop templates
  • Standaard 200.000 producten
  • Makkelijke koppeling naar betalingsmethodes
  • Ondersteuning van professionals

hoe maak ik een webshop

Een vliegende start met STRATO

Bij STRATO hoef je niet met een lege pagina of met een leeg HTML-bestand te beginnen. STRATO biedt in de software een aantal templates of slablonen aan, waarmee je een vliegende start kunt maken. Door met zo’n template te beginnen heb je in principe al een kant en klare webshop , waaraan je je producten kunt toevoegen. Maar je kunt vrijwel alles aan het sjabloon nadien nog helemaal naar je hand zetten, zodat je er echt je eigen webshop van maakt. Denk hierbij aan zaken zoals een logo, de kleurencombinaties en andere eigenschappen die herkenbaar zijn voor de winkel. “Hoe maak ik een webshop?” is een vraag die je met de hulp van STRATO snel zult beantwoorden. Maak je keuze uit een van de webshop-pakketten (Basic, Advanced, Pro en Ultimate) en je kunt meteen beginnen aan je online avontuur! Tip: het kan handig zijn om, voordat je aan de slag gaat, een ondernemingsplan voor je webshop te schrijven.


hoe maak ik een webshop

Koppeling naar betalingsmethodes

”Hoe maak ik een webshop?” is de eerste stap. Maar onderdeel van een online webshop beginnen is ook: het toevoegen van betaalmogelijkheden voor je klanten. Tegenwoordig zijn er veel online betalingsmethodes, zodat de betalingen in webshops en andere plekken op het internet snel en makkelijk af te ronden zijn. STRATO helpt je om je webshop aan deze betalingsmethodes te verbinden, zodat de betalingsprocedure voor je klanten goed verloopt. Met een paar muisklikken voeg je aan je webshop koppelingen toe naar de bekende online betaalmethodes en heb je bijvoorbeeld een webshop met iDEAL of PayPal. “Hoe maak ik een webshop die er goed uit ziet en goed werkt?” Met de hulp van STRATO!