Hoe werkt een server bij STRATO?

  • Servers met online control panel, virtual of dedicated
Server aanbieding

Hoe werkt een server stabiel en veilig?

Bij STRATO houden we ons al van begin af aan bezig met de vragen “hoe werkt een server zo stabiel mogelijk?” en “hoe werkt een server zo veilig mogelijk?” Voor een goede server is het namelijk van groot belang dat deze stabiel is. Als je als websitemaker een website beheert, wil je dat deze te allen tijde bereikbaar is en niet dat je bezoekers een melding krijgen dat de website niet beschikbaar is. Een van de vele grote voordelen van het internet is juist dat je waar en wanneer je maar wilt informatie van webpagina’s kunt oproepen. Op het moment dat je server niet stabiel is, kan het voorkomen dat je website niet geladen wordt in de webbrowser (bijvoorbeeld Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome) die je gebruikt. Met een eigen webserver van STRATO beschik je over een krachtig online control panel. Zo kan je altijd bij je server.

  • Stabiele en veilige servers
  • Top service van professionals
  • Gratis herinstallaties via control panel
  • ISO 27001 gecertificeerd
  • Webserver opzetten mogelijk voor zowel Windows als Linux 

hoe werkt een server

Server-stabiliteit en webshops

Als jouw website een bron van inkomsten voor je is, bijvoorbeeld in de vorm van een webshop, spreekt het voor zich dat je (potentiële) klanten op ieder moment op je website kunnen komen. Is je website niet online, dan kan dit je klanten en dus inkomsten kosten! Ook op het gebied van veiligheid is het natuurlijk van belang, dat er geen misbruik van bijvoorbeeld klantgegevens kan worden gemaakt. Om deze problemen en complicaties te voorkomen hebben we ons uitgebreid bezig gehouden met de vraag “hoe werkt een server zo stabiel mogelijk?” In onze geavanceerde datacenters maken we gebruik van de allerlaatste technologie om onze servers en de diensten die we verlenen in zijn geheel zo stabiel mogelijk te maken. En hiervoor betaal je zeker niet de hoofdprijs. Ook wanneer je voor de meest goedkope server in ons assortiment kiest, is kwaliteit gegarandeerd. De vraag “hoe werkt een server zo stabiel en veilig mogelijk” beantwoorden we graag bij STRATO; ervaar zelf de stabiliteit van onze servers!

Meer weten over servers en hun mogelijkheden? Lees ook onze andere artikelen, waaronder: De betekenis van een server, wat een content delivery network is, hoe je zelf een Minecraft server kan maken, hoe je een testserver van Xampp op je localhost kan instellen en alternatieven voor Docker, of hoe je via een remote desktop werkt.