Goedkope hosting bij STRATO

Betrouwbare hosting voor elke website

Ben je op zoek naar kwalitatief hoogwaardige hosting, maar wil je je hosting kosten laag houden? Of je nu een webshop, blog of forum wilt starten; voor elk type website biedt STRATO goedkope hosting aan. Meerdere verschillende websites zijn uiteraard mogelijk in een enkel hosting pakket van STRATO. Ook wat betreft de opbouw en beheer van je website heeft STRATO vele mogelijkheden om snel en eenvoudig je website te beheren zoals jij dat wilt. Bekende applicaties zoals Wordpress, Joomla! en Serendipity zijn eenvoudig te installeren en beschikbaar om je website naar wens in te richten. Tevens is het mogelijk om zelf je website te programmeren met de professionele webhosting-functies zoals Perl en SSH/sFTP.

  • Betaalbare webhosting
  • Eenvoudige installatie van CMS, Blog en Webshop applicaties
  • Tot 12 gratis domeinnamen
  • Zorgeloos je domeinnaam verhuizen
  • Onbeperkt dataverkeer

Dataveiligheid staat bij STRATO centraal

Dataveiligheid staat bij STRATO centraal

Wanneer je webhosting goedkoop is, mag dat natuurlijk niet betekenen dat je website minder goed beveiligd is. Het beveiligen van je eigen data en gegevens van je websitebezoekers is een serieuze zaak. STRATO biedt je handige tools om je eigen website te beveiligen tegen bedreigingen vanaf het internet. Hiermee wordt je website effectief beschermd tegen Spam, Virussen en Malware. De datacenters waar je gegevens worden opgeslagen zijn ISO27001 gecertificeerd, hiermee streeft STRATO de optimale veiligheid en beschikbaarheid na van al je gegevens. STRATO biedt hierbij een zeer hoge uptime door een stabiel, compleet eigen hostingplatform. Om de beschikbaarheid van je data extra te garanderen worden er automatisch backups gemaakt van je website en database. Dit gebeurt volledig automatisch en hier zijn geen kosten aan verbonden.


Meten van je webprestaties

Meten van je webprestaties

De goedkope webhosting van STRATO biedt naast de beveiligings- en contenttools ook een tool om de prestaties van je website te meten. Het is essentieel om inzichten te verkrijgen hoe je website presteert. Het programma maakt gedetailleerde statistieken over de bezoekers van je website. Hiermee is het eenvoudig te zien hoe je website in zoekmachines gevonden wordt en welke zoektermen je bezoekers gebruiken. Met deze informatie krijg je een duidelijk beeld welke optimalisaties door te voeren zijn om bijvoorbeeld betere resultaten te behalen in zoekmachines.