Professionele email hosting

 

De mailpakketten van STRATO

Met de mailpakketten van STRATO kun je op een eenvoudige manier je eigen email aanmaken. De pakketten bieden vele functionaliteiten die de digitale communicatie voor jouw bedrijf zullen vergemakkelijken en verbeteren.

Tegenwoordig is een professioneel voorkomen op het internet voor alle bedrijven onontbeerlijk. Dat geldt niet alleen voor eventuele websites, maar voor alle communicatie die door bedrijven gevoerd wordt. STRATO helpt hierbij, door veilige en professionele email hosting te bieden met vele mogelijkheden. Bij ons heb je de keuze tussen twee mailpakketten, met ieder een verschillend aanbod aan functies. Bij beide pakketten zit een eigen domeinnaam met een .nl of .com-extensie inbegrepen, om te gebruiken als eigen email domein. Bovendien begrijpen we bij STRATO dat je communicatie niet aan banden gelegd moet worden door te weinig opslagruimte of beperkt dataverkeer: daarom heeft ieder postvak gehost door STRATO wel 2 GB opslagruimte en bovendien onbeperkt dataverkeer.

De voordelen van mail hosting van STRATO op een rij:

  • Zeker weten dat je emails, contacten, gegevens en afspraken veilig zijn
  • Mogelijkheid om je smartphone, tablet en pc te laten synchroniseren met je emailaccount
  • Tot wel 25 basis- en 3 premiumpostvakken
  • Je eigen domeinnaam met .nl of .com extensie

Email hosting

De paketten van STRATO

Wie kiest voor email hostingpakketten van STRATO, gaat voor functionaliteiten die het communiceren met klanten en collega's een stuk eenvoudiger maken. Met beide pakketten plan je eenvoudig je eigen afspraken in, beheer je je eigen contacten en natuurlijk ook je eigen taken in je persoonlijke agenda. Gebruikers van het uitgebreide email hostingpakket plannen ook eenvoudig voor andere gebuikers afspraken, stellen voor hun ook eenvoudig taken op en synchroniseren bovendien eenvoudig hun contacten met eventuele Linkedin- of Facebook-accounts.

Mail aanbiedingen bekijken

Mail hosting

Bij STRATO weet je dat je mails en gegevens veilig zijn

Goede beveiliging bij zakelijke communicatie is een must – zelfs nog meer dan bij persoonlijke communicatie. Wanneer je voor STRATO kiest, ben je verzekerd van een goede beveiliging tegen spam, phishing, virussen en trojans. Ons intelligente anti-virus programma zorgt ervoor dat spam en virussen uit je postvak wegblijven en dat al je communicatie vlekkeloos blijft verlopen.

Mail aanbiedingen bekijken