Maak je eigen website bij STRATO

Hoe maak ik mijn eigen website?” Veel mensen hebben leuke ideeën voor een website; voor zichzelf of bijvoorbeeld voor hun onderneming. Ook weten ze vaak al hoe de website eruit moet komen te zien. Toch komen veel van deze plannen vervolgens niet van de grond. Veel mensen die zeggen: "ik maak mijn eigen website", struikelen over de techniek. Een eigen homepage bouwen lijkt een typisch geval van makkelijker gezegd dan gedaan. Je moet normaal gesproken namelijk ook over een grote hoeveelheid technische kennis beschikken als je de website precies zo wilt maken als je in je hoofd hebt. HTML, CSS of andere programmeertalen maken het ontwikkelen van een eigen website voor veel mensen geen gemakkelijke opgave. Deze en andere drempels zorgen ervoor dat veel mensen afzien van het maken van een website en zo gaat een grote hoeveelheid ideeën en creativiteit verloren! De Sitebuilder van STRATO ruimt deze hindernissen uit de weg. Zelfs mensen die nog nooit van HTML hebben gehoord, kunnen met de Sitebuilder binnen enkele ogenblikken een aansprekende en originele website ontwerpen. Zo kan iedereen zijn plannen verwezenlijken. Maak je eigen website helemaal zelf!

  • Je eigen website bouwen zonder programmeerkennis
  • Responsive website-templates
  • Gebruiksvriendelijke software
  • Professionele support
  • Integratie van social media elementen

websitemaker voordelen

Maak je eigen website; de voordelen van de Sitebuilder

STRATO biedt mensen die niet over programmeerkennis of -ervaring beschikken de ideale oplossing: de Sitebuilder. Maar ook mensen die wél over een zekere basiskennis beschikken, maar hun website op een gebruikersvriendelijkere manier willen onderhouden, kunnen met de Sitebuilder hun voordeel doen. In plaats van te worstelen met HTML, javascript of andere technische zaken kunnen zij zich concentreren op de vorm en inhoud, en zo de kwaliteit van hun website aanzienlijk verhogen.

Met de Sitebuilder hoef je niet met een leeg papier te beginnen. STRATO heeft namelijk al honderden design-templates voor je ontworpen, waarmee je een vliegende start kunt maken! Zo’n template is al een werkende website, waarbij alle basisonderdelen van een website aanwezig zijn. Dit ontwerp kun je vervolgens helemaal naar je eigen voorkeur aanpassen, zonder je druk te maken over de basisstructuur. Bovendien is onze Sitebuilder een WYSIWYG website builder. Het antwoord op de vraag: “hoe maak ik mijn eigen website?” - Maak je eigen website met onze Sitebuilder. Met onze gebruiksvriendelijke software en de ondersteuning door onze professionals wordt het ontwerpen, publiceren en onderhouden van je eigen website eenvoudig en gewoon hartstikke leuk om te doen! Een extra voordeel van de Sitebuilder: het website maken doe je online, waardoor je overal aan je site kunt werken.


sociaal website

Maak je eigen website sociaal met sociale media

De Sitebuilder van STRATO maakt het ontwikkelen van je website niet alleen eenvoudiger en sneller, maar biedt ook handige website tools en geavanceerde functies. Zo kun je bijvoorbeeld Twitter- of Facebook-elementen aan je site toevoegen. Dit maakt het delen of verspreiden van zaken op je site (zoals nieuws) via sociale media een fluitje van een cent. Het kan er bovendien voor zorgen dat mensen via deze sociale media met je website in contact komen. Kortom, het kan de bekendheid van je site vergroten. De Sitebuilder software en de vakkundige ondersteuning van STRATO maken het voor iedereen mogelijk een eigen website te ontwikkelen!