Snelle Windows VPS server

  • Kies de optimale configuratie voor jouw project
Server aanbieding

Een stabiele server

Ben je voor jouw website of webproject op zoek naar een stabiele en voordelige VPS Windows server? STRATO biedt virtuele Windows servers voor ongelofelijk lage prijzen, gehost op een stabiel platform in onze eigen datacenters. Bekijk hier de verschillende Windows VPS server pakketten en de bijbehorende specificaties en bepaal welk pakket het beste bij jouw website zou passen. Afhankelijk van de doelen die je bij je website of webproject voor ogen hebt, kun je kiezen uit een aantal verschillende configuraties. De verschillende modellen VPS Windows server verschillen voornamelijk in de hoeveelheid RAM en opslagruimte.

  • Voordelig een VPS Windows server
  • Stabiliteit en betrouwbaarheid
  • Storage met SSD-power
  • Firewall inbegrepen

VPS windows server

Een Windows VPS server

Iedere website heeft een betrouwbaar en sterk fundament nodig om op lange termijn succesvol te kunnen zijn. Eén van de belangrijkste onderdelen van zo’n fundament is de server die je gebruikt. Hierbij kun je bijvoorbeeld kiezen voor een VPS Windows server. De afkorting ‘VPS’ betekent Virtual Private Server. Hiermee heb je eigen server, als een gedeelte van een fysieke server. Dit is anders dan bij bijvoorbeeld een zogenaamde ‘dedicated server‘. Zowel bij de VPS server als bij de dedicated server kun je nog een keuze maken voor een bepaald besturingssysteem. Bij STRATO kun je bijvoorbeeld kiezen uit een Linux VPS server en een Windows VPS server. De keuze is aan jou! Je kunt er in ieder geval op rekenen dat je van een server gebruikmaakt die over moderne hardware beschikt. Door NVMe SSD-schijven geniet je van ongelofelijk snelle storage.


Veiligheid op één

Veiligheid op één

Bij STRATO staat veiligheid bovenaan het lijstje met prioriteiten. Als gebruiker van een Windows VPS server wil je natuurlijk niet dat de gegevens en bestanden die via jouw server verstuurd worden zomaar op straat kunnen komen te liggen. Ook is het niet de bedoeling dat er gemakkelijk inbreuk kan worden gemaakt op de gegevens op je VPS Windows server. Om ervoor te zorgen dat de veiligheid van je gegevens gewaarborgd blijft, maken we in de datacenters van STRATO gebruik van de laatste beveiligingstechnologieën, ons platform voor Windows VPS servers wordt conform de strenge ISO 27001 norm gehost.