De WYSIWYG website builder van STRATO

  • Websites bouwen voor iedereen
Sitebuilder actieprijzen checken

WYSIWYG website builder

Ben je niet zo handig met computers, of heb je geen kennis van of ervaring met het ontwikkelen van websites? Vraag je je af: hoe maak ik mijn eigen website? Dan is Sitebuilder Pro ideaal: een WYSIWYG website builder waarmee het voor iedereen mogelijk wordt gemaakt om geavanceerde en indrukwekkende websites te maken! Je hoeft niets te programmeren en kunt toch gewoon gebruik maken van moderne functies en designs. Je kunt je website op basis van honderden designtemplates compleet naar wens aanpassen. Onze Sitebuilder is een online website builder; je kunt gewoon aan de slag in je browser en hoeft geen extra website builder software te installeren. Met de WYSIWYG website builder maak je responsive websites, die op alle mogelijke apparaten optimaal weergegeven worden. Zo weet je zeker dat ook gebruikers op smartphones en tablets jouw website gebruiksvriendelijk wordt getoond. Daarnaast kan je zelf op ieder moment je website updaten, zonder dat je hiervoor een dure ontwikkelaar hoeft in te schakelen. Of je nu een design website wilt maken of een blog wilt gaan bijhouden; met de website editor van STRATO zit je goed.

  • Geen programmeerkennis of -ervaring noodzakelijk
  • WYSIWYG website builder
  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Inclusief domeinnaam
  • Geschikt voor HTML5

websitemaker voordelen

De WYSIWYG website builder van STRATO

Wat betekent het als een website builder WYSIWYG is? ‘WYSIWYG’ staat voor ‘what you see is what you get’. Met onze WYSIWYG website builder ziet de website er in de bewerkingsmodus precies zo uit als in de webbrowser. Je werkt dus niet in een HTML-editor of kladblok, waarbij je pas ziet hoe je codes veranderen in een website nadat je de HTML-bestanden in een webbrowser laadt. Met de WYSIWYG site builder van STRATO maak je de aanpassingen aan je website niet in HTML-codes maar kun je direct aan de slag met de websitemaker. Je kan de afbeeldingen, titels, tekstblokken, zoekfunctie en andere elementen van de layout van de website in je browser verschuiven en aanpassen. De website builder WYSIWYG is geschikt voor zowel beginnende als ervaren websitemakers en maakt het heel gemakkelijk om te weten en te zien, welke aanpassingen je aan je website maakt en hoe je website eruit komt te zien. Met de WYSIWYG website builder van STRATO hoef je niet eerst te bestuderen hoe het bouwen van websites in zijn werk gaat, maar kun je direct aan de slag met de inhoud van de website. Bekijk hier alle functies van de WYSIWYG site builder en begin vandaag nog!


sociaal website

Geen extra software

Omdat onze website editor helemaal online werkt, hoef je geen moeilijke software te installeren op je eigen computer. Je kunt iedere computer met een internetverbinding gebruiken om in te loggen op je online website builder. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken om het up to date houden van de software of je computer, wij zorgen ervoor dat de online site builder altijd werkt. Je hoeft dus geen dure, zware software te kopen en te installeren en de site builder online werkt op iedere pc vrijwel hetzelfde! Probeer nu de website builder online van STRATO!