De website ranking van jouw site verbeteren?

SEO aanbiedingen bekijken

De invloed van website ranking

De invloed van zoekmachines op het succes van een website is nauwelijks te overschatten. Bijna alle internetsurfers gebruiken ze om de juiste website te kunnen vinden. Het is daarom ook logisch, dat er in de afgelopen jaren een grote interesse is ontstaan voor het verbeteren van de website ranking in de resultaten van de zoekmachines. Een website ranking op de eerste pagina van een zoekmachine kan je al snel een groot aantal bezoekers opleveren, vergeleken met een website ranking op de derde of vierde pagina van de zoekresultaten. Internetgebruikers kijken namelijk meestal niet verder dan de eerste pagina, om de website te vinden die ze zoeken.

 • Een uitgebreide website analyse
 • SEO toepassen voor WordPress websites
 • Website analyse van concurrenten
 • Verbeteringsvoorstellen met videohandleiding
 • Ook geschikt voor Joomla SEO

Een uitgebreide website analyse

Een uitgebreide website analyse

Website ranking wordt door bepaalde mechanismen gestuurd en over deze mechanismen bestaan allerlei theorieën. Er zijn talloze boeken en artikelen geschreven over SEO optimalisatie, die vaak op veel punten van elkaar verschillen. Verder meten de zoekmachines de websites tegenwoordig op een veel geavanceerdere manier. Waar eerder bijvoorbeeld het aantal links naar een bepaalde website door zoekmachines werd gebruikt als een indicator voor de kwaliteit van die website, is dit tegenwoordig alweer achterhaald. Vandaag de dag zijn de mechanismen en maatstaven die de zoekmachines gebruiken veel moeilijker te doorzien. Deze mechanismen worden een stuk inzichtelijker met de rankingCoach; onze eigen SEO optimalisatie software. Met een website analyse door rankingCoach kun je de positie van je website tot in detail bestuderen, waardoor je een veel beter inzicht zult hebben in je positie en verbeteringspotentieel.


SEO voor WordPress websites

SEO voor WordPress websites

Bij STRATO kun je uitstekend terecht als je aan de slag wilt met website optimalisatie of SEO optimalisatie. Met onze rankingCoach software voor SEO optimalisatie kun je namelijk een heel uitgebreide website analyse uitvoeren voor je website ranking. Op deze manier kun je niet alleen je positie in de zoekresultaten voor verschillende zoektermen vaststellen, maar je kunt ook achterhalen wat de redenen zijn voor deze positie. Met de uitkomsten van een website analyse met rankingCoach, ben je in staat om een duidelijke strategie voor je SEO optimalisatie te ontwikkelen. En met deze strategie ben je al een eind op weg naar het vergaren van een betere website ranking! Bekijk het volledige aanbod en zie hoe waardevol rankingCoach voor het succes van jouw website zou kunnen zijn.

Met rankingCoach van STRATO kun je website optimalisatie voor websites in alle soorten en maten uitvoeren. Maar wat als je SEO optimalisatie voor je WordPress website wilt inzetten? Of als je voor je Joomla website SEO technieken wilt toepassen? Veel websites zijn tegenwoordig opgebouwd op basis van een CMS (content management system). Een CMS maakt het mogelijk om je website goed georganiseerd te houden, zodat je te allen tijde het overzicht behoudt. Contentmanagementsystemen zijn daarom ook zeer populair bij ontwikkelaars van websites. Omdat er zoveel gebruik wordt gemaakt van deze CMS-platformen, hebben we onze website optimalisatie software zo ontwikkeld dat die hier goed bij aansluit. Zo is onze rankingCoach geschikt voor het toepassen van SEO-technieken voor WordPress websites en kun je hiermee ook voor een website die ontwikkeld is met Joomla SEO-technieken uitvoeren. Op deze manier kun je niet alleen op je website het overzicht behouden, maar kun je ook je website ranking binnen de zoekresultaten in het oog houden!

Gebruiksvriendelijke website optimalisatie

Gebruiksvriendelijke website optimalisatie

Bij STRATO hechten we veel waarde aan de gebruiksvriendelijkheid van onze producten. We vinden namelijk dat mensen met ideeën voor het maken van een website, niet gehinderd zouden moeten worden door een gebrek aan kennis van programmeren. Daarom hebben we er bij het ontwikkelen van onze rankingCoach software voor gezorgd, dat deze software ook door mensen kan worden gebruikt die niet over veel technische kennis beschikken. De interface is bijvoorbeeld zo ontworpen, dat deze zichzelf wijst en eigenlijk geen uitgebreide uitleg behoeft.

Om onze klanten nog beter te kunnen ondersteunen bij hun website analyse en SEO optimalisatie, hebben we verschillende instructievideo’s ter beschikking gesteld. Deze video’s maken bepaalde stappen duidelijk en leggen de verschillende functies uit. Uiteraard kun je bij je website analyse of bij het opzetten van een SEO optimalisatie strategie met vragen en problemen te maken krijgen. In dat geval kun je altijd gebruikmaken van de expertise die bij STRATO aanwezig is op het gebied van website ranking en website optimalisatie. Neem simpelweg contact met ons op en onze professionals zullen je verder helpen met jouw SEO check of je van handige SEO tips voorzien. Met de rankingCoach software van STRATO wordt website ranking in de zoekresultaten van de zoekmachines een stuk inzichtelijker. Met een website analyse kun je bovendien een sterke SEO strategie opbouwen en je kansen op succes in de toekomst vergroten!

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany