Doe je voordeel met onze SEO-tool

  • Optimaliseer de zichtbaarheid van je website met STRATO rankingCoach
Meteen naar rankingCoach

Zichtbaarheid in Google is ongelooflijk belangrijk – misschien wel het allerbelangrijkste – als je een website hebt. Als je er dan ook nog voor zorgt dat de gebruiksvriendelijkheid en laadsnelheid van je site perfect zijn, dan is succes gegarandeerd. Om dit streven te bereiken, heb je tal van tools waarmee je aan verschillende aspecten van zoekmachineoptimalisatie kunt werken: tools voor keywords, voor analyse, voor technische SEO en ga zo maar door.

Het is natuurlijk een stuk handiger om één SEO-tool te hebben waarmee je de juiste zoekwoorden vindt, je site technisch optimaliseert en je aan backlinks kunt werken. STRATO rankingCoach is zo’n SEO-tool, die alle aspecten van optimalisatie combineert. Doe er je voordeel mee!


Het belang van een goede SEO-tool

Als je met zoekmachineoptimalisatie bezig gaat, dan kun je niet zonder tools. Je moet bijvoorbeeld rankings analyseren en je dient erachter te komen welke keywords het beste zijn voor de content op jouw website. Uiteraard kun je handmatig het een en ander doen en zelf regelmatig de rankings van de verschillende landingpages van je website checken, maar het is veel handiger om hier een SEO-tool als rankingCoach voor te gebruiken.

STRATO rankingCoach biedt jou als gebruiker bovendien een aantal extra voordelen. Het is ten eerste een voordelige SEO-tool die je stapsgewijs onderdersteunt bij het verbeteren van de rankings van je landingpages. Daarnaast zijn er nog een aantal andere belangrijke

  • combineert de functies van meerdere tools tegelijk.
  • is te integreren met Google Analytics.
  • vormt een goed alternatief voor de diensten van een marketingbureau.

Wat STRATO rankingCoach zo’n krachtige SEO-tool maakt, zijn de handige features die je als gebruiker worden geboden. Hieronder een greep uit het ons arsenaal aan functies:


SEO-tool: rankingCoach van STRATO

Voor je met STRATO rankingCoach aan de slag kunt, doe je een korte setup. Als je die hebt afgerond, kan de optimalisatie beginnen. Ten eerste zal rankingCoach je meerdere opdrachten geven. Die lopen uiteen van het aanmelden bij Google Search Console tot het krijgen van backlinks.

opdrachten voor zoekmachineoptimalisatie
Een aantal opdrachten voor zoekmachineoptimalisatie

Analyse en integratie

Uiteraard draait een goede SEO-tool grotendeels om analyse. In STRATO rankingCoach kun je de posities van jouw keywords ten opzichte van die van de concurrentie analyseren. Je krijgt een wekelijkse rapportage van de ontwikkelingen en je kunt dagelijks zelfs monitoren hoe je website ervoor staat.

Een andere handige feature van onze SEO-tool is dat je deze kunt verbinden met Google Analytics. Door de integratie van deze dienst van Google, kun je alle statistieken en informatie over de bezoekers van je website overnemen en weergeven in rankingCoach.

socialmediakanalen met rankingCoach verbinden

Lokaal of landelijk ranken met de juiste keywords

Voor goede rankings is het uitermate belangrijk dat je de juiste keywords gebruikt. Als jouw bedrijf alleen lokaal actief is, zul je je op lokale SEO moeten focussen: je moet ernaar streven dat je website goed rankt voor zoekopdrachten die gelinkt zijn aan jouw product en locatie. Als je qua verkoop niet gebonden bent aan je woonplaats, dan moet je je website optimaliseren met keywords die specifiek gericht zijn op de producten die je aanbiedt.

Wat jouw businessmodel ook is, je kunt niet zomaar een paar zoekwoorden gebruiken. Hiervoor maak je gebruik van de keywordtool in rankingCoach. Op die manier krijg je keywords met een hoog zoekvolume, die perfect aansluiten bij jouw producten of service. Deze keywords kun je vervolgens voor de bestaande teksten op jouw website gebruiken en voor nieuwe content.


Implementeren, monitoren en bijstellen

Nadat je aan de slag bent gegaan met de opdrachten van rankingCoach wordt het een kwestie van implementeren, monitoren en bijstellen. Net zolang tot jouw landingpages op de eerste plek in Google verschijnen.

STRATO rankingCoach is intuïtief en de instructievideo’s wijzen zichzelf. Desondanks is het heel goed mogelijk dat je vragen hebt. Neem in dat geval gerust contact op met onze support, zij helpen je graag verder.


Veelgestelde vragen