Alle online marketing-tools in één dashboard

 • Combineer al onze online marketing-tools met marketingRadar!
Meteen naar marketingRadar

Online marketing-tools om de performance van je website te analyseren, checken en verbeteren zijn er in overvloed. Zo zijn er tal van keywordtools, SEO-tools voor verschillende aspecten van zoekmachineoptimalisatie, SEA-tools die het leven van de online adverteerder makkelijker maken en er zijn ook nog vele technische tools ter analyse en verbetering van landingpages. Je kunt natuurlijk een kleine selectie maken van tools die jou bevallen en ze naast elkaar gebruiken. Maar zou het niet veel makkelijker zijn als je al je online marketing-tools in één overzichtelijk en handig dashboard hebt? Wij bieden een totaalpakket aan, met als instap marketingRadar voor de analyse, rankingCoach voor optimalisaties, adCoach voor adverteren op Google en listingCoach voor online-directories. En dat alles met één geïntegreerde keywordtool! Uiteraard kun je er ook voor kiezen om maar één van deze tools te gebruiken of ze naar wens te combineren: je kunt het pakket zo samenstellen als je zelf wilt.


online marketing-tools

Het belang van goede online marketing-tools

Online marketing-tools helpen je bij het vergaren van statistieken, het opzetten van een online marketing-strategie en het creëren van online groei. Want: meten is weten. Met gebruik van online marketing-tools kun je rankings checken en de performance van je website analyseren. Aan de hand van deze informatie kun je aanpassingen doen en zowel je website als de rankings verbeteren. Hiervoor biedt STRATO het volgende totaalpakket aan:

 • marketingRadar: voor monitoring en analyse
 • rankingCoach: voor search engine optimization (SEO)
 • listingCoach: voor het beheer van al je listings
 • adCoach: voor search engine advertising (SEA)

Samen bieden deze online marketing-tools een groot aantal voordelen. Een selectie uit de SEO- en SEA-mogelijkheden voor je website:

 • Bespeel alle marketingkanalen met één intuïtief dashboard
 • Gebruik de geïntegreerde keywordtool
 • Wees altijd up-to-date over rankings, met dagelijkse monitoring en wekelijkse rapportage
 • Verbind het dashboard met Google Analytics
 • Genereer automatisch Google Ads met de correcte zoekwoorden
 • Ga aan de slag met zoekmachineoptimalisatie op lokaal of landelijk niveau
 • Voeg je website in één klik aan 15 online-directories toe

De online marketing-tools van STRATO

Tools voor online marketing dienen ter analyse en optimalisatie, en dat is precies wat marketingRadar en rankingCoach doen. Bovendien kun je de hulp inroepen van adCoach voor het plaatsen van geoptimaliseerde advertenties en listingCoach voor de vermelding van je site in online-directories. Als je aan je website wilt werken, kun je het beste instappen met marketingRadar en daar vervolgens rankingCoach en listingCoach aan toevoegen. Wil jij ook adverteren? Dan kun je niet om adCoach heen.

STRATO marketingRadar

STRATO marketingRadar is het uitgelezen hulpmiddel als je wilt beginnen met het verbeteren van je website. Met deze online marketing tool kun je een SEO-check doen en krijg je een wekelijkse rapportage van je rankings. marketingRadar vormt met analyse en monitoring de basis van de online marketing-tools van STRATO, die je kunt uitbreiden met rankingCoach, listingCoach en adCoach. Die geven je respectievelijk opdrachten ter verbetering van je site, plaatsen je website in belangrijke online directories en ondersteunen je bij het maken van advertenties voor Google.

Analyseer de rankings
Analyseer de rankings van jouw website en die van de concurrentie.

STRATO rankingCoach

Met rankingCoach zet je de analyses van marketingRadar om in concrete maatregelen ter verbetering van je website en werk je eraan om de verschillende landingspagina’s van je site hoger in Google te krijgen. Hiervoor geeft deze online marketing-tool je verschillende opdrachten met een duidelijke uitleg en instructievideo. Ook is het mogelijk om Google Analytics met rankingCoach te verbinden, waardoor je de data en statistieken uit deze tool van Google meteen kunt gebruiken voor optimaliseringen. STRATO rankingCoach helpt je zowel bij het verbeteren van landelijke als lokale SEO.

rankingCoach
Opdracht van rankingCoach die de inhoud van je website begrijpelijker maakt voor de zoekmachine van Google.

STRATO listingCoach

Voor websites vormen online-directories al jaren de hoeksteen van zichtbaarheid: enerzijds zorgt een vermelding in een online directory ervoor dat je lokale zichtbaarheid toeneemt en dat bezoekers langs deze weg op je site terecht kunnen komen. Anderzijds zorgt een vermelding op online-directories als Google Maps en Foursquare voor een versteviging van je backlink-profiel met betere rankings als gevolg. Dankzij listingCoach kun je je website in één klik toevoegen aan 15 belangrijke online-directories. Met de feedback-monitor in listingCoach kun je alle beoordelingen van klanten in de gaten houden. Bovendien kun je je gegevens up-to-date houden, zonder dat je hoeft in te loggen bij de afzonderlijke directories, en zijn abonnementen voor premium-listings bij de tool inbegrepen.

STRATO adCoach

Als je wilt gaan adverteren op Google, dan is adCoach precies wat je nodig hebt. Je hebt geen enkele voorkennis of expertise nodig om deze online marketing-tool te gebruiken. Binnen no time zet je een Google Ads-campagne op met geoptimaliseerde advertenties. Die worden automatisch gegenereerd op basis van de zoekwoorden uit onze keywordtool. Vervolgens hoef je alleen maar aan te geven of je landelijk of lokaal op Google wilt adverteren en moet je een dagbudget instellen. Als je campagne eenmaal live is, ondersteunt adCoach bij de analyse van de conversie van je Google Ads.

Google Ads
De Google Ads die adCoach voor je opstelt.

online marketing-tools van STRATO

Doe nu je voordeel met de online marketing-tools van STRATO

De voordelen van ons pakket aan online marketing-tools spreken voor zich: een alles-in-één dashboard en een allround set aan maatregelen. Begin je analyse met marketingRadar en breid het palet uit met adCoach, listingCoach en rankingCoach. Voor je het weet ben je in staat om helemaal zelf je website te optimaliseren voor landelijke of lokale SEO en heb je een succesvolle Google Ads-campagne opgezet.


Veelgestelde vragen