Voordelig je domeinnamen kopen

Voordelig je domeinnamen kopen

Domeinnaam aanbiedingen bekijken

Nieuwe domeinnamen kopen zoals .expert of .shop

Sinds kort kun je je domeinnaam vastleggen in allerlei nieuwe extensies. Deze domeinen zijn compleet anders dan de huidige top level domeinen. Je hebt nu de mogelijkheid om domeinnamen te kopen die jouw websitenaam beter kunnen omschrijven. Als je bijvoorbeeld de domeinnaam ‘televisie.shop’ koopt, is het voor jouw websitebezoeker direct duidelijk waarover jouw website gaat. Deze nieuwe domeinen hebben een bijkomend voordeel: aangezien vele bestaande domeinen al erg lang kunnen worden geregistreerd, zijn er minder beschikbaar. Dit is niet het geval bij deze nieuwe domeinen. Er zijn namelijk nog ongelooflijk veel verschillende domeinen met deze extensie te registreren. Elke maand komen er nieuwe domeinnamen bij. Houd daarom onze website in de gaten voor de laatste updates.

Domeinnamen kopen bij STRATO, de voordelen:

 • DNS-beheer
 • Geen setupkosten
 • Gratis domeinomleiding
 • Eenvoudig upgraden
 • Gratis telefonische klantenservice

internationale domeinnaam kopen

Internationale domeinnamen kopen

Wij bieden tegen zeer voordelige prijzen allerlei typen domeinnamen aan. STRATO is officieel registrar van alle populaire internationale domeinen, zoals de .eu en .com domeinen. Deze domeinen geven jouw website een internationale uitstraling en laten een betrouwbare indruk achter bij jouw internationale websitebezoekers. De domeinen worden veelal gebruikt door internationaal opererende bedrijven die met deze domeinen internationale markten kunnen aanboren. Ook populaire landendomeinen zoals de Belgische en Britse extensies behoren tot de domeinen die je kunt kopen bij STRATO. Een .nl domein vastleggen is bij ons uiteraard ook een optie.


domeinnaam kopen

Het loont om meerdere domeinnamen te kopen

Om te voorkomen dat anderen een variatie op jouw naam kunnen vastleggen, raden wij aan om meerdere domeinnamen te registreren voor je website. Het is vaak een dure en tijdrovende zaak om een domeinnaam terug te kopen. Als jouw domeinnaam wordt beschermd door het merkenrecht kan je gemakkelijk optreden tegen anderen die vergelijkbare domeinnamen hebben vastgelegd. Mocht dit niet het geval zijn, is het verstandig om meerdere domeinnamen te kopen. Een domeinnaam registreren die aanspreekt, jouw website het beste weergeeft en bovenal eenvoudig te onthouden is, vergroot het succes van je website. Dit geldt niet alleen voor commerciële, maar ook voor persoonlijke websites.


Uitstekende pakketvoorwaarden

Uitstekende pakketvoorwaarden

Bij een domeinnaamregistratie ontvang je een uitgebreid domeinpakket. Dit pakket bevat alle noodzakelijke tools om jouw domein te kunnen configureren. DNS-beheer voor het toekennen van een IP-adres en een doorstuurfunctie om vanaf jouw domein bezoekers naar een ander webadres door te sturen. Tegen een zeer laag tarief kan je ook een e-mailserver krijgen. Als je gebruik maakt van een STRATO-hostingpakket, krijg je zelfs één of meerdere domeinen gratis!

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany