Voordelig je domeinnamen kopen

  • Klassieke en nieuwe domeinnamen

Nieuwe domeinextensies kopen zoals .expert of .shop

Sinds kort kun je je domeinnaam vastleggen met allerlei nieuwe extensies. Deze domeinen zijn compleet anders dan de huidige topleveldomeinen. Je hebt nu namelijk de mogelijkheid om domeinnamen te kopen die jouw website beter kunnen omschrijven. Als je bijvoorbeeld de domeinnaam ‘televisie.shop’ koopt, is het voor jouw websitebezoeker direct duidelijk waarover jouw website gaat. Deze nieuwe domeinen hebben een bijkomend voordeel: aangezien veel bestaande domeinen al erg lang kunnen worden geregistreerd, zijn er minder beschikbaar. Dit is niet het geval bij deze nieuwe domeinen. Er zijn namelijk nog ongelooflijk veel verschillende domeinen met deze extensie te registreren. Elke maand komen er nieuwe domeinnamen bij. Houd daarom onze website in de gaten voor de laatste updates. Hulp nodig bij het bedenken van je domeinnaam? Lees hier onze tips!

  • DNS-beheer
  • Gratis domeinomleiding
  • Eenvoudig upgraden
  • Kosteloze telefonische klantenservice

internationale domeinnaam kopen

Internationale domeinnamen kopen

Wij bieden tegen zeer voordelige prijzen allerlei typen domeinnamen aan. STRATO is officieel registrar van alle populaire internationale domeinen, zoals.eu- en .com-domeinen. Deze domeinen geven jouw website een internationale uitstraling en laten een betrouwbare indruk achter bij jouw internationale websitebezoekers. De domeinen worden veelal gebruikt door internationaal opererende bedrijven die met deze domeinen internationale markten kunnen aanboren. Ook populaire landendomeinen, zoals het .be-domein, behoren tot de domeinen die je kunt kopen bij STRATO. Een .nl-domein vastleggen is bij ons uiteraard ook een optie.


domeinnaam kopen

Meerdere domeinnamen kopen

Om te voorkomen dat anderen een variatie op jouw naam kunnen vastleggen, raden wij aan om meerdere domeinnamen te registreren voor je website. Het is vaak een dure en tijdrovende zaak om een domeinnaam terug te kopen. Als jouw domeinnaam wordt beschermd door het merkenrecht kun je gemakkelijk optreden tegen anderen die vergelijkbare domeinnamen hebben vastgelegd. Mocht dit niet het geval zijn, is het verstandig om meerdere domeinnamen te kopen. Een domeinnaam registreren die aanspreekt, jouw website het beste weergeeft en bovenal eenvoudig te onthouden is, vergroot het succes van je website. Dit geldt niet alleen voor commerciële, maar ook voor persoonlijke websites. Bij een domeinnaamregistratie bij STRATO ontvang je een uitgebreid domeinpakket, waarbij je één of zelfs meerdere domeinen gratis krijgt.


Uitstekende pakketvoorwaarden

Uitgebreid domeinpakket

Een domeinnaam van STRATO is standaard voorzien van een website-forwardfunctie. Hiermee zorg je ervoor dat websitebezoekers omgeleid worden via het door jou geregistreerde domein naar een ander webadres naar keuze. Het is erg handig om namen van producten of diensten te registreren die vervolgens naar jouw website worden verwezen. Als je een domein wilt vastleggen, kan het de moeite waard zijn om meerdere domeinen te kopen waarbij je veelvoorkomende spelfouten toevoegt. Je zorgt er hiermee voor dat bezoekers die je webadres verkeerd spellen tóch bij jou terechtkomen.


domein hosting en websitesoftware

Naast domeinen ook hosting en websitesoftware

Bij STRATO ben je aan het juiste adres voor het kopen van meerdere domeinen. Naast voordelige domeinpakketten bieden wij ook diverse andere internetdiensten aan waarmee je voordelig en eenvoudig een website kunt beginnen. Behalve websites biedt STRATO ook online opslag aan, waarmee je al je data op onze beveiligde servers kunt onderbrengen. Onze website-editor kan je gelijk tijdens het domeinregistratieproces mee bestellen, zodat je direct aan de slag kunt met het bouwen van een website. Bovendien zijn er de STRATO hostingpakketten, al kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een domeinnaam te kopen zonder hosting.