Meerdere domeinen kopen: snel en eenvoudig

Domeinnaam aanbiedingen bekijken

Snel je domein vastleggen

Een domein vastleggen was nog nooit zo eenvoudig. In onze domeinchecker kun je je favoriete domeinnaam zoeken. Binnen een paar seconden zie je of deze domeinnaam nog beschikbaar is en je krijgt bovendien een overzicht van de beschikbaarheid van soortgelijke domeinen. Tijdens dit proces kun je zelf aangeven welke extensies gepresenteerd moeten worden. Zo hebben wij een top-10-overzicht gemaakt van domeinen die het meest worden vastgelegd. Uiteraard behoren de .nl, .com, .eu extensies tot dit overzicht. Als je direct meerdere extensies wilt vastleggen voor je gewenste domeinnaam, plaats je met een paar muisklikken alle domeinen in je winkelmandje. Het registratieproces is zo snel, dat je binnen 5 minuten een domein kunt claimen.

 • Extreem lage prijzen
 • Domeinnaam bedenken en meteen registreren
 • Eenvoudige upgrade mogelijkheid
 • Service en dataveiligheid staan centraal
 • Betrouwbare registrar, met meer dan 1,3 miljoen klanten

nieuwe domein

Nieuwe domeinextensies vastleggen

Sinds kort zijn nieuwe extensies beschikbaar voor het vastleggen van een domein. Dit zijn de nieuwe top level domeinen (TLD’s). Met de introductie van deze domeinen, kun je allerlei nieuwe domeinen kopen zoals www.computer.tips, www.auto.rentals of boeken.club. Deze extensies bieden de unieke kans om je domeinnaam een extra beschrijvende functie te geven voor je product, branche of bedrijf. Je hebt dus veel meer mogelijkheden wanneer je een domeinnaam gaat verzinnen. Omdat de nieuwe top level domains pas net bestaan, is de kans groot dat jouw gewenste domeinnaam nog vrij is!


domein vastleggen

Uitgebreid domeinpakket

Een domeinnaam van STRATO is standaard voorzien van een website-forwardfunctie. Hiermee zorg je ervoor dat websitebezoekers omgeleid worden via het door jou geregistreerde domein naar een ander webadres naar keuze. Het is erg handig om namen van producten of diensten te registreren die vervolgens naar jouw website worden verwezen. Als je een domein wilt vastleggen, loont het om meerdere domeinen te kopen waarbij je veelvoorkomende spelfouten toevoegt. Je zorgt er hiermee voor dat bezoekers die je webadres verkeerd spellen tóch bij jou terechtkomen.


domein hosting en websitesoftware

Naast domeinen ook hosting en websitesoftware

Bij STRATO ben je aan het juiste adres voor het kopen van meerdere domeinen. Naast gunstige domeinpakketten bieden wij ook diverse andere internetservices aan, waarmee je voordelig en eenvoudig een website kunt beginnen. Behalve website services biedt STRATO ook online opslag aan, waarmee je al je data op onze zeer goed beveiligde servers kunt onderbrengen. Onze website editor kan je gelijk tijdens het domeinregistratieproces meebestellen, zodat je direct aan de slag kunt met het bouwen van een website. Bovendien zijn er de STRATO hostingpakketten, al kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een domeinnaam te kopen zonder hosting.

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany