Linux servers bij STRATO

  • Linux VPS: voor veeleisende online projecten
Server aanbieding

Passende Linux servers

Ben je van plan een groot online project te starten, waarbij er veel traffic en data via je website gaan? Dan is het van groot belang om op kwaliteit te letten, wanneer je een server gaat samenstellen. Een eigen webserver van goede kwaliteit zorgt ervoor dat je website altijd beschikbaar is. Daarom is het slim om in zo´n geval je eigen Linux VPS te gebruiken. Bij STRATO profiteer je van extreem hoge specs.

  • Betrouwbare Linux VPS
  • Zeer geschikt voor grote projecten
  • Veilige en stabiele Linux servers
  • Lage prijzen voor virtuele server hosting
  • Gratis snapshots

Linux Servers

Linux servers en virtuele server hosting features

Bij STRATO profiteer je niet alleen van scherpe aanbiedingen voor een Linux VPS en de Linux servers, maar ook van handige virtuele server hosting features. Zo kan het natuurlijk in sommige omstandigheden gebeuren dat je bepaalde data of Linux VPS instellingen onbedoeld wijzigt. Daarom wordt met BackupControl regelmatig een momentopname van je Linux VPS en Linux servers gemaakt, waarnaar je altijd terug kunt springen als je Linux servers op een gegeven moment niet functioneren zoals je wilt. Snapshots zijn bij STRATO gratis. Een ander voordeel van onze VPS Linux servers, is dat je ze bijvoorbeeld kunt inzetten als FTP server op Ubuntu.


Virtuele Server Hosting

Veilige en betrouwbare Linux servers

Bij het maken van een grote website, waar veel traffic langs gaat, zijn de betrouwbaarheid en veiligheid van de Linux server van groot belang. Het kan natuurlijk niet zo zijn, dat als je op een gegeven moment een aanzienlijk aantal bezoekers op je website hebt, de Linux VPS of Linux servers het meteen begeven. Bij STRATO zijn we ons ervan bewust, dat de virtuele server hosting te allen tijde betrouwbaar moet zijn, zodat jij als beheerder van de website, je bezoekers een zo goed mogelijke ervaring biedt en dat ze niet worden geconfronteerd met de melding, dat de website wegens overbelasting van de Linux VPS niet beschikbaar is. De datacentra en Linux servers van worden regelmatig getest op veiligheid en betrouwbaarheid. Onze ISO 27001 certificering bewijst dat we de veiligheid van Linux servers serieus nemen. Als je dus op zoek bent naar Linux servers van hoge kwaliteit, die bovendien veilig en betrouwbaar zijn, ben je bij STRATO aan het juiste adres. Neem daarom eens een kijkje bij de virtuele server hosting van STRATO en profiteer van onze lage prijzen!

Bovendien kun je in ons online handboek heel wat bijleren, zoals bijvoorbeeld hoe je via een remote desktop werkt.