Een SEO check doen voor jouw website?

SEO aanbiedingen bekijken

Een geavanceerde SEO check

RankingCoach is de geavanceerde software van STRATO, die het mogelijk maakt om een zeer uitgebreide SEO scan uit te voeren. Zo vergroot je niet alleen je kansen op succes met je website, maar leer je bovendien veel over de onderliggende mechanismen die zoekmachines gebruiken om zoekresultaten samen te stellen. We hebben ervoor gezorgd dat de rankingCoach zo gebruiksvriendelijk mogelijk is, zodat iedere gebruiker uit de voeten kan met deze software. Bovendien hoef je je webhosting niet per se bij STRATO te hebben geregeld, om gebruik te kunnen maken van onze geavanceerde software. Ook als je website bij een andere aanbieder van hosting pakketten ondergebracht is, kun je zonder problemen met rankingCoach werken. Zo staat niets je nog in de weg bij het ontwikkelen van een succesvolle SEO strategie. Met rankingCoach kun je je eigen SEO test uitvoeren. Hiermee stel je een SEO checklist samen, waarmee je jouw website kunt optimaliseren voor de zoektermen die voor je website relevant zijn. Op basis van de resultaten van een SEO check, kun jij je ideale SEO strategie bepalen. RankingCoach is dan ook een ideaal hulpmiddel voor iedereen die een eigen website heeft. Wacht daarom niet langer en maak ook gebruik van deze gebruiksvriendelijke, maar uitgebreide software en SEO checker!

 • Gebruiksvriendelijke en geavanceerde software
 • Je eigen SEO test uitvoeren
 • Concurrenten analyseren met een SEO check
 • Handige video-tutorials over de SEO scan
 • Compatibel met verschillende CMS-systemen

Een SEO check als leidraad

Een SEO check als leidraad

Vandaag de dag is het succes van een website voor een groot deel afhankelijk van de positie van die website in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. Een gigantische hoeveelheid van het internetverkeer verloopt tegenwoordig namelijk via deze zoekmachines. Veel websitebeheerders zijn zich bewust van het belang van een goede positie voor relevante zoektermen. Maar welke aanpak of strategie nu kan leiden tot een sterke positie; dat is voor velen de vraag.

Er zijn talloze artikelen en boeken geschreven over het uitvoeren van een SEO check en het ontwikkelen van een SEO strategie. De theorieën over SEO zijn echter zo complex, uiteenlopend en soms zelfs tegenstrijdig, dat de gemiddelde websitebeheerder door de bomen het bos niet meer ziet. ‘Trail-and-error` is daarom de aanpak die veel mensen toepassen. Simpelweg omdat het weinig tijd kost en je geen studie hoeft te maken van de achterliggende mechanismen van de zoekmachines. Hoewel deze aanpak op de korte termijn misschien voordelen heeft, komen er ook nadelen bij kijken. Ongeacht je positie in een zoekmachine, weet je niet wat de reden van deze positie is. Zo kan het voorkomen, dat je op de ene dag (door het één en ander aan je website te veranderen) een plekje bent gestegen, maar dat je een week later drie plekken bent gezakt. Als je je dan niet hebt verdiept in de zoekmachines of een SEO check of SEO test hebt uitgevoerd, dan zal deze positieverandering een raadsel blijven. Kortom, op deze manier zal je nooit de echte redenen van je positie kunnen achterhalen. En daarom zal je op de lange termijn ook geen goede basis op kunnen bouwen, die een sterke positie voor bepaalde zoektermen in het vooruitzicht kan stellen. RankingCoach helpt je om, zonder technische kennis of ervaring, toch een SEO test of SEO scan uit te voeren, en zo een heel uitgebreid inzicht te krijgen in je positie of ‘ranking` in de zoekmachines. Met rankingCoach maak je je eigen SEO checklist!


Concurrenten analyseren met een SEO check

Concurrenten analyseren met een SEO check

De positie van je website in de zoekmachine-resultaten wordt natuurlijk niet uitsluitend door je eigen handelingen bepaald. Het is de uitkomst van een vergelijking van jouw website met andere websites, die bij iedere zoekterm gemaakt wordt. Omdat je positie dus afhankelijk is van je concurrenten, kan het heel interessant zijn om deze concurrenten eens onder de loep te nemen. Met rankingCoach van STRATO kun je niet alleen een uitgebreide SEO check of SEO scan van je eigen website uitvoeren, maar kun je ook je de sites van je concurrenten analyseren. Zo krijg je inzicht in de zoektermen waarmee je concurrenten in de zoekmachines opgenomen zijn. Met de informatie die je hieruit haalt, kun je eventueel je eigen SEO checklist aanvullen en je positie in de zoekmachines ook in de breedte uitbreiden.

Gebruiksvriendelijkheid en service

Gebruiksvriendelijkheid en service

De interface van rankingCoach is heel gebruiksvriendelijk ontworpen. Mocht je echter toch in de problemen komen met je SEO scan of test, of met de software zelf, dan hebben we een serie handige video tutorials beschikbaar gesteld. Hierin worden de verschillende stappen op een eenvoudige manier uitgelegd. Deze video tutorials zijn te allen tijde terug te kijken en in het Nederlands gesproken. Voldoet deze uitleg niet, of heb je andere problemen met je SEO scan of SEO checker, dan kun je altijd contact opnemen met de professionals van STRATO. Met een grote hoeveelheid kennis en ervaring op het gebied van de SEO test, zullen zij je vrijwel altijd verder kunnen helpen met jouw website analyse en je bovendien handige SEO tips kunnen geven. Bekijk de volledige specificaties van rankingCoach en ontdek hoe deze software jouw website succesvoller kan maken!

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany