Voordelige hostingdiensten van STRATO

Of je nu van plan bent om een eigen website te ontwikkelen, of je bestaande website tegen een voordeliger tarief wilt laten hosten, bij STRATO ben je aan het juiste adres. Onze diensten bieden talloze mogelijkheden om op betrouwbare en professionele wijze via internet bereikbaar te zijn. Bestel vandaag nog en profiteer van onze uitstekende service en topprijzen.

  • Alle internetdiensten tegen lage prijzen
  • Zonder problemen je domein verhuizen
  • Eenvoudig je eigen website maken
  • Geen extra kosten bij verhuizing
  • ISO 27001-gecertificeerde datacenters
  • Handige website tools

Ook een eigen website lanceren?

Ook een eigen website lanceren?

De mogelijkheden van een eigen site zijn eindeloos. Het delen van informatie of aanboren van nieuwe afzetmarkten met een webwinkel, krijg je met de speciale software van STRATO in een handomdraai voor elkaar. Met onze tools sta jij als klant centraal. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface en het feit dat je zonder HTML-kennis een moderne website kunt ontwikkelen, is het voor iedereen mogelijk om een eigen site te beginnen. Met onze Sitebuilder kun je vandaag nog aan de slag om zelf een responsive website te maken. Je hoeft niets te installeren.


Je bestaande website bij STRATO hosten

Je bestaande website bij STRATO hosten

Als je op dit moment al over een eigen privé of zakelijke website beschikt, kun je moeiteloos profiteren van de voordelige website hosting van STRATO. Wij hebben verschillende hostingpakketten in ons assortiment die afgestemd zijn op de performance-eisen van uiteenlopende projecten. Zo is het Hosting Starter pakket beschikbaar voor kleinere websites. Dit pakket is geschikt voor de beginnende website-eigenaar. Voor de meer ervaren gebruiker die een grotere website wil hosten, bieden de pakketten vanaf Hosting Advanced alle functies die we kunnen leveren. Zelfs voor een zeer grote website met duizenden bezoekers zijn deze pakketten ideaal. Profiteer van onze lage prijzen en verhuis je domein gemakkelijk naar onze betrouwbare datacenters.


Topbeveiliging van jouw website

Topbeveiliging van jouw website

Of je nu je bestaande website of een nieuw webadres wilt onderbrengen bij STRATO, de beveiliging van jouw gegevens én de bezoekersgegevens hebben bij ons de hoogste prioriteit. Wij beschikken over twee moderne datacenters met hoogwaardige servers die optimale bereikbaarheid en beveiliging van jouw website bieden. Dit zeggen wij overigens niet alleen zelf, ook de gerenommeerde Duitse keuringsinstantie TÜV erkent onze datacenters al sinds 2004 met het ISO 27001-certificaat. Bij ons hoeft een eigen website weinig te kosten, maar dat maakt je site niet minder veilig!