online directories

Een beter bereik op internet. En dus een betere vindbaarheid.

Met STRATO listingCoach plaats je jouw website met een paar muisklikken in 11 verschillende online-directories en linkverzamelingen. Je bent dan uitstekend vindbaar en ook je ranking in zoekmachines verbetert hierdoor. Bezoekers en potentiële klanten vinden je bijvoorbeeld via Google Maps en zien daar de belangrijkste gegevens van je bedrijf, zoals het zakelijke adres en eventuele openingstijden. Ook nieuws en acties kun je op deze manier snel verspreiden. Je locatie verschijnt daarnaast in navigatiesystemen zoals TomTom en Nokia HERE en op diverse andere bekende informatiepagina’s.


listingcoach

Gemakkelijk te configureren en te beheren

Met de listingCoach van STRATO plaats je jouw gegevens eenvoudig en snel op de verschillende websites. Je hoeft de data maar één keer in te voeren. Vervolgens stuur je ze met één druk op de knop door naar alle platformen die in listingCoach zijn opgenomen. Binnen 48 uur staan je gegevens dan vermeld op deze websites. Dat bespaart veel stress en moeite, want je hoeft geen talloze accounts en aanmeldingen te beheren. Ook het doorvoeren van wijzigingen gaat op dezelfde eenvoudige manier. Premiumdiensten en andere extra features van de overzichten zijn al inbegrepen in listingCoach. Je hebt dus geen extra kosten en je kunt de premiumdiensten volledig gebruiken.


linkverzameling

Duidelijke rechten en een klantenfeedbackmonitor

Via listingCoach zien de online-directories je automatisch als rechtmatige eigenaar van een account. Ze zorgen ervoor dat je gegevens beveiligd zijn tegen wijzigingen door derden. Daarnaast is er de klantenfeedbackmonitor, een feature waarmee een overzicht hebt van alle beoordelingen en reacties van klanten op de aangesloten websites. Je kunt bovendien snel op deze beoordelingen reageren, onafhankelijk van de individuele aanbieders.


navigatiesystemen

Kortom, meer succes dankzij listingCoach

Met listingCoach van STRATO sla je meerdere vliegen in één klap:

  • Met je vermelding in navigatiesystemen en in online-directories scoor je een hoger bereik
  • Je kunt al je vermeldingen tegelijk aanmaken of bijwerken
  • Je bespaart dus veel tijd en moeite!
  • STRATO listingCoach sluit perfect aan op de SEO-maatregelen van rankingCoach
  • Je profiteert van betere rankings in zoekresultaten!

STRATO listingCoach plaatst je site precies op die plek waar je klanten zoeken.