Webhosting: STRATO als webhost

Hosting aanbiedingen
  1. Home
  2. Hosting
  3. Webhost
  • Een webhost voor professionele webprojecten
  • Topprestaties voor weinig geld
  • De verschillende tools van STRATO

Een webhost voor professionele webprojecten

Met STRATO als webhost heb je de mogelijkheid jouw eigen succesvolle webproject op te richten. STRATO biedt je verschillende mogelijkheden om jouw project optimaliseren. De hostingpakketten van STRATO, met standaard onbeperkt dataverkeer, bieden veel webspace (tot 100 GB) en veel MySQL databases (tot 50). Bij de STRATO-service zijn automatische backups, inclusief die van databases, uiteraard inbegrepen.

  • Goedkope webhosting
  • Onbeperkt dataverkeer
  • Veel webspace (tot 100 GB)
  • Uitgebreid aanbod aan applicaties

Topprestaties voor weinig geld

Topprestaties voor weinig geld

Met STRATO als webhost heb je altijd de beschikking over uitgebreide webstatistieken, zoals bezoekersaantallen en dataverkeer. Daarnaast profiteer je met hosting en registratie bij STRATO van veelzijdigheid: je kunt tot 12 domeinnamen gratis registreren, en kunt binnen een pakket altijd meerdere verschillende websites beheren. De lage prijzen van STRATO betekenen niet dat je aan kwaliteit inlevert: je kunt gebruik maken van de nieuwste PHP versie (7.3), en expertfeatures, zoals Perl, SSH/s FTP en Cronjobs. Als webhost biedt STRATO een zeer hoge uptime dankzij een compleet eigen hostingplatform in een van de twee datacentra. Deze datacentra zijn ISO 27001-gecertificeerd en voldoen uiteraard aan de laatste beveiligingseisen.


De verschillende tools van STRATO

De verschillende tools van STRATO

Het brede aanbod aan STRATO-tools en -apps maken jou het leven gemakkelijk! In een handomdraai zijn toepassingen zoals Wordpress, Joomla, en Drupal te installeren. Hier is maar één klik voor nodig. Ook kun je gebruik maken van vele handige functies voor mobiele communicatie, zoals webmail en online data opslag. Jouw website is individueel te beheren dankzij de vele programmeer- en administratietools die tot je beschikking staan. Wanneer de beveiliging helemaal naar jouw tevredenheid is geconfigureerd, heb je de mogelijkheid jouw vindbaarheid op het web te optimaliseren. Met STRATO als webhost heb je de mogelijkheid je ranking in zoekmachines te verhogen en zo je zichtbaarheid voor jouw doelgroep te verbeteren. Bekijk meteen wat we als hosting provider voor jou kunnen betekenen!

Wil je meer weten over dit onderwerp? Lees dan ook Wat is een host? en Wat is hosting? Wanneer je vragen hebt, staat de gratis klantenservice van STRATO tot je beschikking.