Een paar klikken en klaar: onze 30 dagen geld-terug-garantie

Een paar klikken en klaar: onze 30 dagen geld-terug-garantie

Heb je genoeg aan een Sitebuilder-pakket of heb je voor je project toch een hostingpakket nodig? Sommige dingen moeten we eerst uitproberen, voordat we weten of het wel de juiste oplossing is. Bij ons is dat ook mogelijk met de 30 dagen geld-terug-garantie voor alle producten. Dat past bij ons belofte ‘Webhosting #faireenvoudigd’.

Alle producten zonder risico testen: van webshop tot server

Het bijzondere aan de geld-terug-garantie is dat deze geldt voor alle producten, van webshops tot domeinen. Nadat je een product besteld hebt, heb je meteen de beschikking over het volledige pakket met alle beschikbare functies.  Dit is bijvoorbeeld handig als je een webshop gekocht hebt en wilt kijken of het systeem past bij jouw bedrijf.

30 dagen geld-terug-garantie
#Faireenvoudigd

‘‘Er zijn geen uitzonderingen‘’, legt STRATO CEO dr. Christian Böing uit. ‘‘We hebben er alles aan gedaan om de 30 dagen geld-terug-garantie zonder beperkingen om te zetten. Daarom geldt de garantie bij nieuwe bestellingen voor elk product en eventuele extra features.’’

Onze tevredenheidsgarantie

Eénvijfde van de consumenten is ontevreden met minstens één van zijn mobiele telefoon-, internet of webhostingcontracten. Dit bleek uit het forsa-onderzoekTelefoon, internet en webhosting: consumenten en hun aanbieders van augustus 2016, uitgevoerd in opdracht van STRATO onder 1.000 Duitsers van 18 jaar of ouder. ‘’Ik wil geen klanten in ons bestand hebben, die ontevreden zijn met een product en alleen klant blijven, omdat wij hen daartoe middels oneerlijke opzegprocedures zouden dwingen’’, aldus Christian Böing.

Met de geld-terug-garantie bieden we klanten de mogelijkheid om onze producten uitvoerig te testen, zonder risico. Voor zowel zakelijke als privéklanten geldt dat zij hun bestelling binnen 30 dagen eenvoudig online kunnen opzeggen.

30 dagen geld-terug-garantie: zo werkt het

Je kunt heel eenvoudig vanuit je klantenlogin het betreffende product opzeggen. Onder het menupuntContract wijzigen zie je al je producten. Ben je nog binnen de termijn van 30 dagen, vind je onder de knop Pakket opzeggen de optie 30-dagen geld-terug-garantie.  Met enkele klikken heb je je contract opgezegd en zullen wij het reeds betaalde bedrag terugstorten op je rekening. Anders dan bij sommige aanbieders storten wij het volledige bedrag van het pakket terug inclusief setupkosten. Het bedrag staat meestal binnen drie weken op je bankrekening.

Met de 30 dagen geld-terug-garantie geven we je de tijd om onze producten te leren kennen. Uiteindelijk willen we graag dat je tevreden bent en klant blijft!

Zoekwoorden:

Delen

 1. Avatar

  Jordy zei op

  contract beëindigd binnen 30 dagen vervolgens krijg ik dood leuk een mail dat of ik nog ga betalen hoe kan dit nou weer

  Beantwoorden
 2. Avatar

  Olga Ostaptchouk zei op

  Mijn contract is op 22.09.2017 ingegaan, vervolgens is op 23.09.2017 geannuleerd/opgezegd.
  Geen teken van de optie 30 dagen geld terug garantie.
  Wel de nota met succes geïncasseerd. En bevestiging van beëindiging contract per 22.11.2017? Hoe kan dat??

  Graag reactie van Strato

  Beantwoorden
  • Avatar

   Sjef Huijbregts zei op

   Hallo Olga,

   Dat is jammer om te horen. Het klinkt alsof je gewoon recht hebt op de 30 dagen geld-terug-garantie en ik denk dat bij het opzeggen in de klantenlogin iets is misgegaan. Ik heb jouw vraag doorgegeven aan mijn collega’s van de klantenservice. Zij zullen hierover contact met je opnemen. Ik vertrouw erop dat jullie er samen uit zullen komen.

   Ik wens je een hele fijne week toe!
   Sjef

   Beantwoorden
   • Avatar

    Bradley Methorst zei op

    Goedenavond,

    Ik heb op dit moment precies hetzelfde probleem, ik probeer een server op te zeggen maar als ik op beeindigen klik dan kan ik hem pas stoppen over een jaar

    Beantwoorden
    • Avatar

     Sjef Huijbregts zei op

     Beste Bradley,

     Sorry voor mijn late reactie. Ik zie dat je hierover inmiddels met een collega van onze klantenservice contact hebt gehad. Ik ga ervan uit dat hij het probleem ook heeft kunnen oplossen. Mocht dat nog niet het geval zijn, hoor ik het natuurlijk graag!

     Met vriendelijke groet,
     Sjef

     Beantwoorden
 3. Avatar

  B .Zuur zei op

  Klote bedrijf, krijg weer een nota , voor de derde keer! kan ik er weer achteraan bellen. Als je 1 keer in de database zit blijven ze nota,s doorsturen. Hoezo 30 dagen, wordt nu ale bijna een jaar achtervolgt! nooit weer strato

  Beantwoorden
  • Avatar

   Sjef Huijbregts zei op

   Goedemorgen,

   Dit is natuurlijk heel vervelend en niet de bedoeling. Blijkbaar is de opzegging in onze administratie niet goed verwerkt. Ik heb dit zojuist doorgegeven aan mijn collega’s bij de klantenservice. Zij zullen dit corrigeren en je hierover nog informeren. Mijn excuses voor dit ongemak.

   Met vriendelijke groet,
   Sjef

   Beantwoorden
 4. Avatar

  Leonore Brand zei op

  Als ik gebruik maak van de 30 dagen geld-terug-garantie. Neem dan wel mijn domeinnaam mee?

  Beantwoorden
 5. Avatar

  M. Meessen zei op

  Vorig jaar reeds opgezegd, nu weer een nieuwe afschrijving van €43,41 ontvangen. Zojuist weer opgezegd (22-11). Staat er vermeld dat per 11-11-2018 de annulering pas ingaat. Waar is de 30-dagen-geld-terug-garantie ? Wat een waardeloze afhandeling! Te triest voor woorden, ik zal NOOIT EN TE NIMMER STRATO AANBEVELEN !!! GEWOON NOOIT DOEN !!!

  Beantwoorden
  • Avatar

   Ruud van der Zalm zei op

   Hallo Martijn,

   Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met onze service. In principe geldt de geld-terug-garantie voor de eerste 30 dagen na aankoop van een nieuw product. In dit geval zou ik je graag willen verwijzen naar onze collega’s van de klantenservice. Je vindt ze op Facebook, Twitter of gewoon via de telefoon.

   Vriendelijke groet,
   Ruud

   Beantwoorden
 6. Avatar

  Marcel zei op

  Hoi beste mensen,

  30 dagen geld terug garantie? alles binnen een dag opgezegd, maar wel een factuur sturen?

  Mvg
  Marcel

  Beantwoorden
  • Avatar

   Ruud van der Zalm zei op

   Hoi Marcel,

   Vervelend om te horen! Het lijkt er op alsof hier iets is misgegaan. Ik heb je vraag doorgestuurd naar onze collega’s van de klantenservice en zij zullen hierover contact met je opnemen. Samen komen we vast tot een oplossing. Je had trouwens een klantnummer vermeld in je reactie, die heb ik om privacyredenen verwijderd.

   Vriendelijk groet,
   Ruud

   Beantwoorden
   • Avatar

    Hasan Unluer zei op

    Het verhuisproces is zo enorm slecht geregeld bij jullie. Ik wilde mijn domeinnamen verhuizen, heb het pakket opgezegd, word meteen uit de backend geknald en ontvang geen verhuistokens. Kan niemand bellen, jullie standaardformulieren worden niet beantwoord. Simpelweg drama. Kan iemand contact opnemen?

    Beantwoorden
    • Avatar

     Ruud van der Zalm zei op

     Hallo Hasan,

     Bedankt voor je reactie. Waarschijnlijk is hier iets misgegaan. Normaal gesproken kun je dit eenvoudig via de klantenlogin regelen en krijg je 30 dagen voor afloop van je contract de AuthInfo-code toegestuurd. Ik heb het doorgegeven aan de collega’s van de klantenservice en zij zullen even contact met je opnemen. Je kunt ons overigens altijd bellen of anders via Facebook of Twitter contacteren.

     Vriendelijke groet,
     Ruud

     Beantwoorden
 7. Avatar

  Nick zei op

  Ik heb 1 pakket afgesloten op 20-09-2017. Dit pakket heb ik dezelfde dag, 20-09-2017 ook weer opgezegd. Hier heb ik een bevestigingsmail van ontvangen. Jullie geven op de site aan: 30 dagen, geld terug garantie. Maar bij mij stond destijds geen knop om geld retour te krijgen?

  Vervolgens krijg ik afgelopen week een automatische incasso van 36 euro. Van het opgezegde pakket wat ik binnen 30 dagen heb opgezegd.
  Ik vind dat ik recht heb op mijn 36 euro retour.

  Erg teleurgesteld in Strato. Graag reactie.

  Beantwoorden
  • Avatar

   Ruud van der Zalm zei op

   Hallo Nick,

   Vervelend om te horen. Het lijkt erop dat hier iets is misgegaan. Ik heb de vraag doorgestuurd naar onze klantenservice. Zij zullen dan nog contact met je hierover opnemen.

   Een fijne dag!

   Vriendelijke groet,
   Ruud

   Beantwoorden
 8. Avatar

  Simone zei op

  Hallo,

  Ik heb op 10-08-2018 een contract afgesloten voor de SiteBuilder Pro. Ik heb gemerkt dat ik niet fijn met het programma kan werken en niet mijn gewenste eindresultaat kan bereiken. Daarom wil ik graag gebruik maken van de 30 dagen geld-terug-garantie. Ik wil mijn domeinnaam ook verhuizen naar een andere website maker, die hopelijk fijner werkt voor mij. In de reacties heb ik gelezen dat de 30 dagen geld-terug-garantie niet altijd goed verloopt en ik wil natuurlijk niet dubbel betalen. Als ik mijn website vandaag/morgen op zeg, komt de domeinnaam dan meteen weer vrij? En is het zeker dat ik dan niet als nog rekeningen doorgestuurd krijg..? Of is het juist verstandig om eerst de domeinnaam te verhuizen en dan als nog mijn pakket binnen de 30 dagen te annuleren? Ik hoop dat ik dit makkelijk en snel kan regelen en dat ik snel een reactie binnen krijg!

  Mvg,
  Simone

  Beantwoorden
 9. Avatar

  je zus zei op

  Ik krijg gewoon mijn centen niet terug..

  maar wel telkens emailen ”oeps sorry haha iets verkeerd gegaan”

  geef mijn geld gewoon terug man.

  Beantwoorden
 10. Avatar

  Sascha Adriaens zei op

  Ik heb net opgezegd en nu ineens staat er dat het pas wordt opgezegd 20.11.2018!
  Ik moet dus gewoon doorbetalen?! Ongeloofelijk! En dat niet alleen, de ’30 dagen garantie’ knop was er niet ondanks dat ik het gisteren heb gekocht!

  Beantwoorden
 11. Avatar

  Nick Zwolsmab zei op

  Ik heb 3 weken geleden met de 30 dagen geld terug mijn Domein afgezegd maar nog steeds geen geld op mijn rekening, hoe traag is de administratie daar? Ik heb hier geen tijd voor ik wil gewoon mijn geld terug.

  Beantwoorden
  • Avatar

   Sjef Huijbregts zei op

   Beste Nick,

   Bedankt voor je bericht. Vervelend om te horen dat je het geld voor je bestelde pakket nog niet hebt ontvangen. Ik heb een collega bij onze klantenservice gevraagd dit uit te zoeken. Hij zal zich zo snel mogelijk per mail bij je melden.

   Met vriendelijke groet,
   Sjef

   Beantwoorden
 12. Avatar

  joris zei op

  hallo, ik zie nergens staan 30 dagen geld terug optie bij het opzeggen bij mijn pakket, ook heb ik de klantenservice al een maitje gestuurd maar ik heb nog niks terug gekregen.

  Beantwoorden
  • Jorrit van der Heide

   Jorrit van der Heide zei op

   Hallo Joris,

   Dat is jammer om te horen. Als je jouw pakket binnen de termijn van dertig dagen hebt opgezegd, zou je gewoon je geld terug moeten krijgen. Goed dat je in ieder geval al met de klantenservice contact hebt opgenomen. Zij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om tot een oplossing te komen.

   Vriendelijke groet,

   Jorrit van der Heide

   Beantwoorden
 13. Avatar

  Anthony van den Berg zei op

  Beste Strato,

  Ik heb in naam van een familielid gisteren een pakket aangeschaft bij jullie die ik binnen de 30 dagen geld terug garantie wil opzeggen. Echter zie ik nergens de knop van “30-dagen geld-terug-garantie” onder “Pakket opzeggen”. Uit eerdere reacties blijkt dat meer mensen hier last van hebben. Hoe kan ik de 30-dagen-geld-terug-garantie krijgen als de knop niet aanwezig is?

  Beantwoorden
  • Jorrit van der Heide

   Jorrit van der Heide zei op

   Beste Anthony,

   Bedankt voor je vraag. Geen enkel probleem. In dit geval kun je het beste even contact met onze klantenservice opnemen. Zij kunnen je helpen om het pakket op te zeggen. In de blogreacties behandelen we liever geen contractgerelateerde vragen.

   Hartelijke groet,

   Jorrit van der Heide

   Beantwoorden
 14. Avatar

  kevin hettema zei op

  Beste Strato,

  Ik heb net een upgrade gedaan van de vps v20 naar v30.
  Nu zie ik dat ik een heel jaar nog moet betalen terwijl er stond 1 maand opzegtermijn?

  Ik wil dan de nieuwe server v30 annuleren als dat zo is.
  Voor twee servers betalen is niet mogelijk voor mij.

  Het liefst begin ik met de v30 vps maar geen idee of dan de oude v20 vps kan vervallen eerder dan er nu staat (1jaar)

  Met vriendelijke groet,

  Beantwoorden
  • Jorrit van der Heide

   Jorrit van der Heide zei op

   Beste Kevin,

   Bedankt voor je vraag. Ik zie dat je al contact met onze klantenservice hebt gehad en dat je jouw “oude server” hebt kunnen opzeggen. Ik ga ervan uit dat je daarmee de oplossing hebt gevonden die je zocht. Zo niet, laat het ons weten.

   Hartelijke groet,

   Jorrit van der Heide

   Beantwoorden
 15. Avatar

  Ruud van der Zalm zei op

  Hallo Marionne,

  In dit geval zou ik je graag willen verwijzen naar onze collega’s van de klantenservice. Je vindt ze op Facebook, Twitter of gewoon via de telefoon.

  Een fijne maandag!
  Vriendelijke groet,
  Ruud

  Beantwoorden

Je kunt pas een reactie plaatsen nadat je ons privacybeleid en cookies hebt geaccepteerd. Om privacyredenen mogen wij jouw persoonsgegevens anders niet verwerken.

Klik onderaan de pagina op de blauwe button OK. Nadat je de pagina opnieuw hebt geladen, kun je een reactie achterlaten.

 

Deze website maakt gebruik van cookies voor onder andere Google Analytics. Deze melding verdwijnt zodra je de cookies hebt geaccepteerd. Meer informatie