Nieuws, tips en achtergronden
rondom webhosting

Menu

Gepubliceerd op: 30 november 2017

Staan jouw bestanden al veilig in de cloud?

Uit een onderzoek van het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS) vorig jaar blijkt dat slechts 61% van de Nederlanders wel eens een back-up maakt van zijn bestanden. Dit houdt in dat nog heel veel mensen helemaal geen back-up maken. Bovendien zijn dit vaak back-ups op een externe harde schijf. Bij een brand of diefstal is de kans dus groot dat je gegevens alsnog weg zijn. Beter is het daarom om je bestanden in de cloud op te slaan. Met STRATO HiDrive bijvoorbeeld. We laten je hier zien wat de voordelen zijn en hebben nog een mooie aanbieding voor je!

Voorkom dataverlies

Wanneer maakte jij voor het laatst een back-up van de foto’s en andere bestanden op je computer of telefoon? Misschien wel nooit. Na een computercrash, brand of diefstal ben je al je belangrijke gegevens en dierbare herinneringen zomaar kwijt. Bewaar daarom jouw bestanden veilig online in de cloud. Dat is veiliger dan alleen thuis. Met STRATO HiDrive gaat dit heel eenvoudig en voordelig.

Deel je dierbare herinneringen

Wanneer je veel of grote bestanden met anderen wilt delen, lukt dit niet per e-mail. Ook hier biedt HiDrive uitkomst. Losse bestanden of hele mappen deel je per link met collega’s, vrienden of familie. Om ervoor te zorgen dat niemand anders toegang krijgt, beveilig je de links eenvoudig met een wachtwoord. Overigens: je bestanden worden enkel in onze eigen Duitse datacenters opgeslagen en vallen daarmee onde de Duitse privacywetgeving, een van de strengste ter wereld.

Overal je gegevens bij de hand

In de trein je vakantiefoto’s met familiedelen, je muziekbibliotheek organiseren of een presentatie doornemen? Als je je bestanden online opslaat, kun je er altijd en overal bij. Met de gratis software voor HiDrive synchroniseer je de mappen op je computer automatisch met de cloud. Dankzij apps voor iOS en Android heb je ook vanaf je smartphone altijd toegang tot je gegevens.

Altijd voldoende opslagruimte

Misschien ken je het wel: je wilt een foto maken, maar het geheugen van je telefoon is vol. Dankzij onze HiDrive aanbieding kun je je opslagruimte nu heel voordelig uitbreiden. Voor slechts € 7,50 euro per maand beschik je over een online harde schijf van 1 terabyte, inclusief protocollen. Dit staat gelijk aan meer dan 200.000 foto’s of mp3’tjes.

De Auteur:

Auteur: Ruud van der Zalm

Plaats een reactie

Let er op dat je reactie betrekking heeft op het blogartikel. Mocht je een vraag hebben over je STRATO pakket, richt je dan alsjeblieft aan onze klantenservice via Facebook, Twitter, of onze pagina Hulp & contact.
We vinden het leuk als je je naam noemt, dan kunnen we je in ons antwoord persoonlijk aanspreken.
Als je bovendien je e-mailadres invult, word je per mail op de hoogte gebracht van ons antwoord. Ter bescherming van je gegevens tonen we je mailadres niet. Beide gegevens zijn vrijwillig.

Hier bloggen

Tobias Mayer
Schrijft over het laatste nieuws uit het bedrijf

Oliver Meiners
Schrijft over onderwerpen die voor jou als STRATO klant belangrijk zijn

Daniël de Swart
Project manager voor STRATO Nederland en gastblogger

Sjef Huijbregts
Marketing manager voor STRATO Nederland en gastblogger

Lisa Kopelmann
Online redacteur voor blog, Facebook en meer

Michael Poguntke
Schrijft over de cloud storage HiDrive, Sitebuilder, webshops en servers