Nieuws, tips en achtergronden
rondom webhosting

Menu

Gepubliceerd op: 04 juli 2018

Microsoft Office 365: nu ook met Exchange en Skype

In ons Microsoft Office 365-productaanbod zijn twee nieuwe features beschikbaar waarmee je nog efficiënter kunt werken: Exchange en Skype. Wij geven je hier een overzicht van onze nieuwe pakketten en helpen je de juiste keuze te maken.

Jouw bedrijf altijd en overal bij de hand

Sind vorig jaar bieden we bij STRATO Office 365 aan. Met de hierbij inbegrepen toepassingen zoals Word, PowerPoint en Excel kun je overal documenten bewerken, presentaties voorbereiden en je bedrijfscommunicatie bijhouden. Meer informatie daarover lees je hier.

Om je nog flexibeler te laten werken, kun je nu ook gebruikmaken van Exchange en Skype voor Bedrijven.

Exchange

Met Exchange biedt Microsoft Office 365 een van de betrouwbaarste e-mailoplossingen die momenteel beschikbaar zijn. Voor jou en je team betekent dit bijvoorbeeld:

Office 365 bij STRATO

Skype voor Bedrijven

Skype voor Bedrijven tilt je bedrijfscommunicatie naar een hoger niveau. Je kunt bijvoorbeeld probleemloos tot wel 250 mensen uitnodigen voor een online vergadering, samen de inhoud van een online whiteboard bewerken en je beeldscherm met andere deelnemers aan de vergadering delen. Skype voor Bedrijven is in je Office-apps geïntegreerd.

Van één naar vier: een overzicht van de nieuwe pakketten

Tot nu toe hadden we één Office-pakket. Dankzij de nieuwe features komen er nu drie nieuwe bij, waardoor er voor iedere behoefte een passende oplossing is:

Exchange

In het goedkoopste tarief krijg je een .nl-domein en een professioneel e-mailadres in combinatie met een e-mailpostvak van 50 GB. Dit pakket is vooral geschikt voor een privégebruiker of zzp’er die slechts een e-mailadres nodig heeft.

Voorbeeld: als freelancer beheer je alle aanvragen via het e-mailadres van je bedrijf contact@jouwbedrijf.nl.

Business Essentials

Naast de features van het Exchange-pakket krijg je Office 2016 Online en Skype voor Bedrijven erbij. Met de online versie van Office 2016 open je alle toepassingen in je browser.

Voorbeeld: je bent adviseur en voor je beroep veel op pad. Klantpresentaties kun je met Office 2016 Online zonder problemen overal openen en bewerken. Via Exchange kun je ook met je smartphone je e-mailcommunicatie beheren.

Business

In het Business-pakket heb je de beschikking over STRATO Webmail. Verder kun je Office 2016 zowel online in de browser als offline op je computer gebruiken. Met dit pakket kun je Office installeren op vijf apparaten.

Voorbeeld: je bent zelfstandig vertaler en hebt geen professionele Business-oplossing nodig voor je bedrijfscommunicatie. Voor het versturen van aanvragen gebruik je een e-mailadres via STRATO Webmail. Om je teksten professioneel vorm te geven, heb je een betrouwbare Office-versie nodig, die je zowel online als offline kunt gebruiken.

Exchange Business Premium

Het Premium-pakket combineert alle bovengenoemde pakketten en biedt je de volledige bandbreedte aan functies en features.

Voorbeeld: in jouw bedrijf met 50 medewerkers wordt er veel flexibel samengewerkt. Of je nu thuis werkt, op kantoor of in de trein; jij en je collega’s hebben dankzij Skype, Office 2016 en Exchange overal toegang tot gezamenlijke documenten en kunnen tijdens videoconferenties slides van presentaties delen.

STRATO en Office 365

Welkomstpagina in je Office 365 account.

STRATO en Office 365

Skype voor Bedrijven installeer je via “Software” → “Skype voor Bedrijven”.

Welk pakket past bij jouw bedrijf?

Zoals altijd geldt: ben je niet zeker welk pakket het beste bij jouw eisen past, neem dan gerust contact op met onze collega’s van de klantenservice.

Mocht toch blijken dat je gekozen product niet het juiste is, kun je altijd flexibel in een groter of kleiner pakket wisselen.

Hier vind je onze nieuwe pakketten.

De Auteur:

Auteur: Lisa Kopelmann

Ik ben Lisa en ik ben online redacteur bij STRATO.

Plaats een reactie

Let er op dat je reactie betrekking heeft op het blogartikel. Mocht je een vraag hebben over je STRATO pakket, richt je dan alsjeblieft aan onze klantenservice via Facebook, Twitter, of onze pagina Hulp & contact.
We vinden het leuk als je je naam noemt, dan kunnen we je in ons antwoord persoonlijk aanspreken.
Als je bovendien je e-mailadres invult, word je per mail op de hoogte gebracht van ons antwoord. Ter bescherming van je gegevens tonen we je mailadres niet. Beide gegevens zijn vrijwillig.

Hier bloggen

Tobias Mayer
Schrijft over het laatste nieuws uit het bedrijf

Oliver Meiners
Schrijft over onderwerpen die voor jou als STRATO klant belangrijk zijn

Daniël de Swart
Project manager voor STRATO Nederland en gastblogger

Sjef Huijbregts
Marketing manager voor STRATO Nederland en gastblogger

Lisa Kopelmann
Online redacteur voor blog, Facebook en meer

Michael Poguntke
Schrijft over de cloud storage HiDrive, Sitebuilder, webshops en servers