Nieuws, tips en achtergronden
rondom webhosting

Menu

Gepubliceerd op: 18 januari 2018

Onafhankelijk onderzoek: STRATO verkozen tot beste hostingbedrijf voor bedrijven

STRATO biedt een groot aantal producten aan waarmee we jouw online business verder helpen. Onafhankelijk onderzoek laat nu zien dat dit gewaardeerd wordt. In een jaarlijkse enquête onder bedrijven van het tijdschrift Management Team is STRATO namelijk verkozen tot beste dienstverlener in de categorie ‘Hosting’. Hier vertellen we je meer over het onderzoek.

Management Team Top 1000

Het tijdschrift Management Team doet sinds 2001 onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van leveranciers van financiële diensten. Sinds een aantal jaren is dit onderzoek uitgebreid naar digitale dienstverleners. In 2016 kwam daar voor het eerst de categorie ‘Hosting’ bij. In die categorie werd STRATO nu als beste aanbieder gekozen. In de algehele top 1000 van beste zakelijke dienstverleners staat STRATO op plaats 202.

Onafhankelijke onderzoeksmethode

Het onafhankelijke onderzoek wordt jaarlijks uitgevoerd door het Erasmus Centre for Business Innovation van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Voor de uitslag van het onderzoek werd de NPS-score onder 2.600 zogenaamde ‘zakelijke beslissers’ als basis genomen. Dit panel kon alleen aanbieders beoordelen, waarmee ze de laatste drie jaar ervaring hadden opgedaan. Verder werden de leveranciers beoordeeld op het gebied van klantgerichtheid, product leadership en kwaliteit (naar het model van Treacy en Wiersema).

MKB Best Choice Award

In december vorig jaar kreeg STRATO van het tijdschrift WINMAG Pro al een WINMAG Pro Award voor onze Sitebuilder. Het tijdschrift benoemde ons als beste keuze voor het MKB en beoordeelde ons Sitebuilder Pro pakket met een 8,7. Vooral de gebruiksvriendelijkheid voor bedrijven en de vele verschillende designopties werden door het tijdschrift gewaardeerd.

Overtuig jezelf!

STRATO biedt vele oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. Nieuwsgierig geworden wat STRATO voor jouw bedrijf kan betekenen? Kijk dan eens rond op onze productpagina’s. Met onze 30 dagen geld-terug-garantie kun je bovendien zonder risico alles uitproberen.

Tags: hosting

De Auteur:

Auteur: Ruud van der Zalm

3 reacties

 1. jonkmans schreef op 1 maart 2018 om 18:26:

  mijn vragen zijn zeer goed beantwoord en het probleem super snel verholpen
  voor alles een dikke 10

  Beantwoorden
 2. Rob schreef op 15 juni 2018 om 12:56:

  Wat een flauwekul…. dan zijn er veel betere een voor staato geldt goedkoop is duurkoop.

  Beantwoorden
  • Ruud van der Zalm schreef op 18 juni 2018 om 09:55:

   Hallo Rob,

   Dank je voor je reactie. Jammer dat je blijkbaar een negatieve ervaring met ons gehad hebt. In dit artikel ging het om de uitslag van een onafhankelijk onderzoek van de Erasmus Universiteit. De voor ons positieve uitkomst wilden we graag delen.

   Een fijne dag gewenst!

   Vriendelijke groet,
   Ruud

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Let er op dat je reactie betrekking heeft op het blogartikel. Mocht je een vraag hebben over je STRATO pakket, richt je dan alsjeblieft aan onze klantenservice via Facebook, Twitter, of onze pagina Hulp & contact.
We vinden het leuk als je je naam noemt, dan kunnen we je in ons antwoord persoonlijk aanspreken.
Als je bovendien je e-mailadres invult, word je per mail op de hoogte gebracht van ons antwoord. Ter bescherming van je gegevens tonen we je mailadres niet. Beide gegevens zijn vrijwillig.

Hier bloggen

Oliver Meiners
Schrijft over onderwerpen die voor jou als STRATO klant belangrijk zijn

Daniël de Swart
Project manager voor STRATO Nederland en gastblogger

Sjef Huijbregts
Marketing manager voor STRATO Nederland en gastblogger

Lisa Kopelmann
Online redacteur voor blog, Facebook en meer

Michael Poguntke
Schrijft over de cloud storage HiDrive, Sitebuilder, webshops en servers