Je e-mail is verstuurd.

Zijn verzend- en betalingswijzen al standaard in de STRATO Webshop ingericht?


In je STRATO webshop is standaard minstens één verzend- en één betaalmethode ingericht. Wanneer je deze instellingen wilt controleren, dan klik je in het shopcontrolpanel op het tabblad Instellingen en vervolgens op Levering en betaling.Als eerste zal het tabblad voor levermethoden worden weergegeven.
Voor meer informatie over het wijzigen van de bestaande levermethoden of het instellen van een nieuwe levermethode, ga je in het online-handboek naar het onderwerp overzicht levermethode. Je vindt dat in je shopcontrolpanel rechts onder "gerelateerd helponderwerp".
Om je betalingsmethoden te controleren of een nieuwe betalingsmethode in te voeren, klik je op het tabblad  Betalingsmethoden. De handleiding voor dit onderwerp vind je wederom rechts in het menu "gerelateerd helponderwerp", onder de naam overzicht betalingsmethoden.In de lichtgele balk onder de eventueel reeds aanwezige betalingswijzen kun je via het drop-down-menu (met daarin de tekst Maak een keuze) nieuwe betalingsmethoden selecteren en activeren met de knop Opslaan. Afhankelijk van de gekozen betalingswijze dien je vervolgens verdere instellingen in te voeren. Hiervoor klik je op de naam van de betalingswijze of op de link Dit voltooien. Je ziet daarna ook weer rechts onder "gerelateerd helponderwerp" specifieke uitleg over de betreffende betalingsmethode.
Heeft dit artikel je geholpen?