Artikel weiterleiten
Artikel editieren
Afdrukweergave
FAQ #1222

Wat is het masterwachtwoord?

Met het masterwachtwoord kan je inloggen in de diensten van je pakket, zoals FTP of SSH. Met het masterwachtwoord kan je niet inloggen in je klantenlogin, er kunnen dus geen klantgegevens mee worden gewijzigd, of bestellingen mee worden gedaan.

 

Dit wachtwoord kan je bijvoorbeeld aan je web-ontwikkelaar geven als diegene toegang nodig heeft tot de webspace om aan je website te werken.


Meer informatie over de verschillende wachtwoorden voor je pakket:

Wat houdt het STRATO wachtwoordsysteem in?

 

Masterwachtwoord instellen

Het masterwachtwoord is standaard nog niet ingesteld. Voor je je pakket in gebruik neemt doorloop je hiervoor de volgende stappen.

 

Eerst ga je naar je klantenlogin, daar open je het pakket waarvoor je het masterwachtwoord wilt instellen. Vervolgens klik je links in het menu op Beveiliging en dan op Wachtwoorden wijzigen. Op de pagina die nu opent kan je verschillende wachtwoorden voor je pakket instellen, om het masterwachtwoord in te stellen voor je tweemaal het gewenste wachtwoord in bij de daarvoor bestemde invoervelden. Een indicator helpt je bij het kiezen van een veilig wachtwoord. Sla daarna het wachtwood op.

 

Wat is het Masterwachtwoord?-1.jpg

 

Na het opslaan verschijnt er een pagina met de bevestiging dat je masterwachtwoord is gewijzigd.

 

Je kunt met de beschreven stappen altijd je masterwachtwoord ook weer wijzigen.

 

 

×