Je e-mail is verstuurd.

Wat is het masterwachtwoord?

Met het masterwachtwoord kun je inloggen in de diensten van je pakket, zoals FTP of SSH. Met het masterwachtwoord kun je niet inloggen in je klantenlogin. Er kunnen dus geen klantgegevens mee worden gewijzigd of bestellingen mee worden gedaan.

Dit wachtwoord kan je bijvoorbeeld aan je web-ontwikkelaar geven als deze toegang nodig heeft tot de webspace, bijvoorbeeld om aan je website te werken of updates door te voeren.


Meer informatie over de verschillende wachtwoorden voor je pakket:

Wat houdt het STRATO wachtwoordsysteem in?

Masterwachtwoord instellen

Het masterwachtwoord is standaard nog niet ingesteld. Voordat je je pakket in gebruik neemt doorloop je hiervoor de volgende stappen.

Eerst ga je naar je klantenlogin. Hier open je het pakket waarvoor je het masterwachtwoord wilt instellen. Vervolgens klik je links in het menu op Beveiliging, en dan op Wachtwoorden wijzigen. Op de pagina die nu opent kan je verschillende wachtwoorden voor je pakket instellen. Om het masterwachtwoord in te stellen voer je tweemaal het gewenste wachtwoord in in de daarvoor bestemde invoervelden. Een indicator helpt je bij het kiezen van een veilig wachtwoord. Sla daarna het wachtwoord op.

Wat is het Masterwachtwoord?-1.jpg

Na het opslaan verschijnt een pagina met een bevestiging van de wijziging van je masterwachtwoord.

Je kunt met de beschreven stappen je masterwachtwoord te allen tijden ook weer wijzigen.
Heeft dit artikel je geholpen?