Nieuws, tips en achtergronden
rondom webhosting

Menu

Gepubliceerd op: 17 augustus 2017

STRATO blogt!

Welkom op ons nieuwe STRATO blog! Hier vind je vanaf vandaag het laatste nieuws over onze producten, handige tips voor je website en actuele thema’s op het gebied van webhosting en de cloud. Daarnaast bieden we je graag een kijkje achter de schermen van ons bedrijf en laten we je zien waar we momenteel aan werken.

De start van ons blog valt samen met een bijzonder jubileum: STRATO bestaat vandaag namelijk precies 20 jaar. In 1997 zijn we in een klein kantoortje in Berlijn begonnen met het aanbieden van .de domeinen. Fun fact: dat ging toen nog per postkaart.

 

domeinnaam STRATO

Twintig jaar geleden kon je een domeinnaam per postkaart bestellen.

Inmiddels zijn we doorgegroeid naar een internationaal bedrijf met een paar honderd medewerkers, waaronder ons Nederlandse team. Vorig jaar vierden we al het 10-jarig jubileum in Nederland.

En de toekomst? De komende tijd informeren we je hier over alles wat te maken heeft met Webmail, WordPress, HiDrive, SEO en nog veel meer. We laten zien waar onze product managers mee bezig zijn en kijken hoe het staat met ons #faireenvoudigd manifest. En misschien posten we tussendoor nog een kattenvideo. Gewoon, omdat het kan.

We zijn van oorsprong dus een Duits bedrijf. Vandaar dat je de komende tijd ook regelmatig artikelen van onze Duitse collega’s en gastbloggers zult zien. In het Nederlands uiteraard. En verder horen we graag van jullie waarover je meer wilt lezen. Dus laat het ons weten in de reacties hieronder. We kijken uit naar jullie feedback en tips. Veel leesplezier!

De Auteur:

Auteur: Ruud van der Zalm

Plaats een reactie

Let er op dat je reactie betrekking heeft op het blogartikel. Mocht je een vraag hebben over je STRATO pakket, richt je dan alsjeblieft aan onze klantenservice via Facebook, Twitter, of onze pagina Hulp & contact.
We vinden het leuk als je je naam noemt, dan kunnen we je in ons antwoord persoonlijk aanspreken.
Als je bovendien je e-mailadres invult, word je per mail op de hoogte gebracht van ons antwoord. Ter bescherming van je gegevens tonen we je mailadres niet. Beide gegevens zijn vrijwillig.

Hier bloggen

Tobias Mayer
Schrijft over het laatste nieuws uit het bedrijf

Oliver Meiners
Schrijft over onderwerpen die voor jou als STRATO klant belangrijk zijn

Daniël de Swart
Project manager voor STRATO Nederland en gastblogger

Sjef Huijbregts
Marketing manager voor STRATO Nederland en gastblogger

Lisa Kopelmann
Online redacteur voor blog, Facebook en meer

Michael Poguntke
Schrijft over de cloud storage HiDrive, Sitebuilder, webshops en servers