Je e-mail is verstuurd.

Hoe lang duurt een domeinverhuizing naar STRATO?

Een domeinverhuizing is meestal binnen enkele dagen afgerond. Maar je kunt al binnen een paar uur na de bestelling van een hostingpakket bestanden naar je webspace uploaden. Hiervoor ontvang je per e-mail een master-ID, die je met je master-wachtwoord kunt gebruiken om via FTP je bestanden over te zetten. Je vindt je master-ID ook in de klantenlogin onder de technische kenmerken via het menupunt Pakket. Kijk hier voor meer informatie:
Wat is de STRATO Master-ID en waarvoor heb ik die nodig?
Zodra het domein naar STRATO is verhuisd en de DNS-servers zijn bijgewerkt, verwijst het domein automatisch naar de .htaccess-file in je hoofdmap. Zo kun je eventuele downtime van je website beperken.

Je kunt bovendien je e-mailboxen alvast inrichten. Dat kan via de menupunten E-mail > E-mailbeheer.
Hoe lang duurt de overstap?-1.jpg
Zolang je domein nog niet is verhuisd, kun je geen e-mailadressen aanmaken onder je eigen domeinnaam. Wel kun je e-mailadressen aanmaken die geldig zijn voor alle domeinen in je hostingpakket. Kies daarvoor de optie "Alle domeinen" bij het aanmaken van een e-mailadres. Zodra je domein is verhuisd, worden je e-mailberichten automatisch op onze mailserver opgeslagen.
Heeft dit artikel je geholpen?
Info: f8d5cbf3448c3d7840670d38d155097df0a7a42a