Je e-mail is verstuurd.

Welk STRATO pakket of product is het juiste voor mij?

Hoe kies je het juiste STRATO pakket? Wij helpen je erbij! Als je online gaat met STRATO, bieden we je diverse pakketten in combinatie met je eigen domeinnaam. Dat is je perfecte visitekaartje op internet en het zorgt ervoor dat je altijd makkelijk vindbaar bent. Wil je extra opslagruimte of meer e-mailadressen? Dan kun je probleemloos upgraden naar een groter pakket.

De nieuwe STRATO Sitebuilder-pakketten bieden je de gemakkelijkste methode om foto’s, video’s en blogs op internet te zetten. De bediening is eenvoudig, maar de vormgeving is zeer professioneel. En je hebt tóch geen programmeerkennis nodig.

Een domeinnaam van STRATO is zowel voor beginners als gevorderden geschikt. Hiermee kun je jouw eigen adres op internet vastleggen.

Met de STRATO Hosting-pakketten krijg je een schaalbare, uiterst professionele oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven. Deze pakketten bieden je veel opslagruimte en veel traffic.

Wil je liever je eigen, persoonlijke server? Met een STRATO server heb je keus uit ondermeer een Linux of Windows-server. Daarmee bieden we je altijd de juiste oplossing en profiteer je altijd van enorme prestaties en meer dan voldoende traffic.

We helpen je graag je keuze te bepalen. Daarom vind je hier een kort overzicht van de verschillende producten die we aanbieden.

Inhoudsopgave Inhoudsopgave

Sitebuilder

De nieuwe STRATO Sitebuilder-pakketten zijn ideaal voor gebruikers die in een handomdraai hun foto’s, video’s en andere informatie op een eigen website willen zetten. Je kunt zelfs je eigen blog aanmaken en programmeerkennis is niet nodig.

Meer informatie over STRATO Sitebuilder

STRATO Domein

Een domeinnaam bij STRATO is de makkelijkste en voordeligste manier om je naam op internet te vestigen, vooral als je nog geen complexe website wilt bouwen. Je kunt kiezen uit talloze top level domains (domeinextensies) en zo je website altijd internationaal herkenbaar maken.

Meer informatie over STRATO Domeinnaam

Hosting

Dit is de absolute topklasse voor webhosting. Onze domein-pakketten bieden je ongekende prestaties. Bij STRATO is ook het gebruik van multimedia op internet standaard inbegrepen. Je krijgt bij ons bovendien niet alleen topprestaties en een hoog niveau van dienstverlening, maar ook een zeer voordelige prijs voor het hele pakket. De opslagruimte en het dataverkeer worden bovendien regelmatig verhoogd, zodat je altijd genoeg capaciteit ter beschikking hebt voor krachtige en professionele webtoepassingen.

Met de BackupControl-feature hebben klanten die STRATO hosting gebruiken een back-upmogelijkheid waarmee ze de hele webspace in één keer kunnen opslaan. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface kun je de back-ups een handomdraai terugzetten. De gegevens zélf staan in ons eigen rekencentrum op een meervoudig-redundant uitgevoerd schijfsysteem. Dit rekencentrum maakt de back-upbestanden overigens automatisch aan en sorteert ze voor je, zonder dat je daar zelf omkijken naar hebt. Handig!

STRATO webhosting: een krachtige product vol high tech-mogelijkheden. Probeer het zelf!

Meer informatie over de STRATO Hosting-pakketten

Server

Virtual Server

Virtuele servers zijn een betaalbaar alternatief voor dedicated server-oplossingen. Je hebt een uniforme serveromgeving, wat de omgang met drivers en software overzichtelijk maakt. Je hoeft geen rekening te houden met hardwarecomponenten en je profiteert van de stabiliteit en betrouwbaarheid van onze producten. Dat biedt je de mogelijkheid om je volledig op je webproject te concentreren!

Meer informatie over VPS Linux

Meer informatie over VPS Windows

Dedicated Server

Hiermee kun je jouw webproject vanaf het eerste moment solide uitvoeren. De Root Server biedt talloze professionele extra’s en een schat aan mogelijkheden. Het zijn hoogwaarde 19-inch rackservers met uitstekende betrouwbaarheid en bieden maximale prestaties.

Meer informatie over Dedicated Server Linux

Meer informatie over Dedicated Server Windows

Webshop

Een eigen online-shop? Dat is nu makkelijker dan ooit. Kies uit de vele STRATO Webshops en profiteer van professioneel design, eenvoudig beheer van artikelen en productoverzichten, variabele prijzen en flexibliteit bij betaling en verzending. Plus een hoop andere features, want STRATO Webshops zijn zowel voor beginners als gevorderden geschikt.

Meer informatie over STRATO Webshop 

MO4oCJ1d7w8
Heeft dit artikel je geholpen?
Info: 04b69c6649a082ce2de56656c5f3c995f221cf64