Je e-mail is verstuurd.

Waar vind ik de complete online-handleiding van de STRATO webshop?

Inhoudsopgave Inhoudsopgave

Voor webshops besteld vanaf 18 december 2017

Waar vind ik hulp bij STRATO Webshop Now?

Heb je vragen over STRATO Webshop Now? Dan vind je op de helppagina’s van Webshop Now al aardig wat antwoorden.

We hebben o.a. uitvoerige stap-voor-stap-handleidingen online gezet, als ook een overzicht van veel gestelde vragen (FAQs) en configuratievoorbeelden. Bekijk ook de handige videotutorials!

De helppagina’s kan je met één klik via je Webshop Now bereiken. Dit doe je via de optie Help in het menu in het admingedeelte, of klik op deze directe link.

Online-handleiding webshop-1.png

Voor webshops besteld tot en met 17 december 2017

Een uitgebreide documentatie voor het inrichten van je STRATO Webshop vind je in de back-end van je shop. Bovendien hebben wij de belangrijkste instellingen in een webshop-introductie ("eerste stappen“) samengevat. Klik hiervoor op het punt "Help“ op de startpagina van je webshop-administratie (zie afbeelding).

De introductie beschrijft de eerste stappen in je nieuwe webshop. Wij laten je zien hoe je snel en eenvoudig met de standaardfuncties van je nieuwe webshop kunt leren werken.
Let op: Wij beschrijven je de eenvoudigste manier om jouw, op dit moment nog gesloten, webshopsysteem goed functionerend te kunnen openen. Met behulp van de functies in de webshop-administratie zijn er veel mogelijkheden om de shop comfortabeler en effectiever in te richten. Lees daarvoor ook de betreffende hoofdstukken in de uitvoerige online-handleiding.

Download: De complete handleiding kun je hier downloaden::

Beachte auchhttps://helpcenter.epages.com/Doc/ver_6_13_3/epages/Manual/en/MBO.pdf (Engelstalig)
Beachte auchhttps://helpcenter.epages.com/Doc/ver_6_13_3/epages/Manual/de/MBO.pdf (Duitstalig)
Heeft dit artikel je geholpen?