Je e-mail is verstuurd.

Hoe kan ik mijn webshop optimaliseren voor zoekmachines?


De STRATO webshop biedt de mogelijkheid om Meta Tags optimaliseren.
-Meta name = "description" - und - meta name = "keywords".

META TAG Optimization - meta name = "keywords" -

Je kunt je eigen trefwoorden bepalen voor elk product (trefwoorden).
Log in op je webshop administratie pagina. Selecteer de categorie "Producten", en het product artikel dat je wilt bewerken.

Kies een product.In het geselecteerde product overzicht pagina, onder het tabblad algemeen, selecteert beschrijving van de "Sleutelwoorden voor zoekopdracht" om het veld te bekijken. Geef de gewenste zoekwoorden voor het product. De ingevoerde trefwoorden zal ook worden gebruikt voor het product zoeken in de winkel.

Ook heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld sleutelwoorden te definiëren voor de categorie types - inhoud / categorieën, promotionele producten. Je kunt ook sleutelwoorden invoeren voor de homepage.

De sleutelwoorden voor de categorie soorten "inhoud / categorie", "actie producten" en in de homepage, afzonderlijk kan worden ingevoerd in de juiste categorie onder de "Algemeen" tab in het veld "Sleutelwoorden voor zoekopdracht" en van elkaar gescheiden door een komma .

De sleutelwoorden voor de categorie types "categorie-pagina's" moet worden ingevoerd op het tabblad Algemeen, in de juiste categorie sectie, en in het veld " Sleutelwoorden voor zoekopdracht " en gescheiden door een komma.

Opmerking: De meta-tag "keywords" kan tot 1000 tekens lang zijn. Gebruik alleen sleutelwoorden in welke vorm dan ook bekend, maar ook als tekst in je winkel die de producten beschrijft opvallender en te onderscheiden van de massa. Verbreed je zoekopdracht door het toevoegen van voor elk zoekwoord meervoudsvormen en synoniemen.

META TAG Optimization - meta name = "description" -

Je kunt een beschrijving (beschrijving) voor de categorieën types "inhoud / categorieën", "promotionele producten" en "Pagina's", en voor de homepage en productpagina's.

De beschrijving in de categorie type "content / categorieën", "promotionele producten" en "Pagina's" moeten worden opgenomen in de juiste categorie onder de "General tab" in het veld "Tekst" en de beschrijving velden.

De eerste 200 tekens van het veld "description" worden gebruikt voor de meta-tag "description".

Op dezelfde manier kun je ook een beschrijving invoeren voor de homepage. Je kunt dit doen onder de tab Algemeen > Omschrijving.

Belangrijk: Gebruik alleen een uitdrukking die je site gedetailleerd beschrijft.

Ook heeft het een positief effect, als je webshop thematisch is verwezen door andere websites (Link Populariteit / backlinks). Dit kan een aanzienlijke verbetering zijn voor de ranking in de zoekmachines.

Het frequent bijwerken van de inhoud, met name dat van je startpagina, zorgt ervoor dat je website regelmatig bezocht wordt door zoekmachines. Regelmatige veranderingen verbeteren ook de ranking.

Heeft dit artikel je geholpen?