Je e-mail is verstuurd.

Hoe kan ik het ontwerp van de Webshop aan mijn wensen aanpassen?

Indien je het design van de webshop aan je persoonlijke wensen wilt aanpassen, klik je in het beheergedeelte in de bovenste opdrachtregel op Ontwerp.

 
Hier beschik je over twee mogelijkheden om het ontwerp van de webshop aan te passen. Wanneer je met zo min mogelijk moeite en zo snel mogelijk een professionele lay-out wilt ontwerpen, kies je de wizard Ontwerp uit de linker navigatiebalk. Nadat je één van de reeds gedefinieerde ontwerpen/Stijlen hebt gekozen, is het mogelijk enkele gegevens voor de webshop in te vullen. Denk hierbij aan naam, slogan en imprint. Druk op Voltooien. Je webshop verschijnt nu in het door jou gekozen ontwerp en is direct te gebruiken!
 
Wil je daarentegen geavanceerde instellingen gebruiken en het ontwerp van je webshop meerendeels zelf bepalen, klik dan in de linker navigatiebalk op het menupunt Stijlen. Op de volgende pagina kies je een stijl die als basis voor het design van de webshop dient. Deze stijl verschijnt voortaan in de lijst met gekozen stijlen. Alleen de stijl die bij het veld zichtbaar is geactiveerd, wordt op dat moment voor het shopontwerp gebruikt. Zo kun je de meest uiteenlopende stijlen opslaan en bewerken, zonder dat je klanten dit meekrijgen. Dit natuurlijk tot het moment dat je de betreffende stijl op zichtbaar zet.
 
Om het ontwerp van je webshop aan de eigen, persoonlijke wensen aan te passen, klik je in de tabel op de stijl die je wilt bewerken. Deze kun je nu naar wens wijzigen. Mogelijke wijzigingen zijn de algemene indeling van de pagina´s, letterype en kleurgebruik, en individuele navigatie-elementen.
 
Voor een gedetailleerde handleiding kun je het Online-handboek raadplegen; klik daartoe op het boeksymbool op het tabblad dat op dat moment actief is.

Hinweis Door in de linker navigatiebalk op het menupunt Design van de webshop te klikken, kun je op elk moment nagaan hoe het ontwerp waar je op dat moment mee bezig bent er in het betreffende fase van de ontwikkeling uitziet.
Heeft dit artikel je geholpen?
Info: f3cc7bb432feb76fcfd2ff69ab97332624d4fbc1