Artikel weiterleiten
Artikel editieren
Afdrukweergave
FAQ #2078

Hoe kan ik de algemene voorwaarden in mijn webshop bewerken?

 

De algemene voorwaarden kunt u in uw shop-administratie (Webshops- Log hier in voor je webwinkel) onder het punt "Inhoud/categorieën" onder "Weergave gegevensblad" bewerken. Klik daarvoor alstublieft onder de kolom "Naam" op "Algemene voorwaarden" (Type: "Algemene voorwaarden").

 

 

Vervolgens vindt u in de context de volgende velden:

- Titel (Titel van de pagina)

- Label in pagina-element (Naam van de link in de shop)

- Tekst (Paginatekst)

 

Als het tekstgedeelte niet groot genoeg is, kunt u met de WYSIWYG-Editor via een link naar de categorie "Belangrijke informatie voor klanten" verwijzen. Zo kunt u de algemene voorwaarden op twee pagina's weergeven.

 

Hinweis Opmerking: Klanteninformatie moet als uitbreiding van de algemene voorwaarden gezien worden en is bedoeld om uw klanten in te lichten over randvoorwaarden en processen in uw shop, zoals bijvoorbeeld de verzendkosten. In tegenstelling tot de algemene voorwaarden moet de klanteninformatie meer als opmerking en verklaring begrepen worden.

 

De algemene voorwaarden worden over het algemeen aan de paginazone "Onder" of "Voettekst" gekoppeld.

Dit kunt u in de shop administratie onder het punt "Ontwerp" uitvoeren. Het pagina-element kunt u terugvinden onder het onderdeel "Informatiepagina's".

 

 

Hinweis Opmerking: u kunt het bestelproces zo inrichten, dat de klant de algemene voorwaarden voor de koop moet bevestigen. Dit kunt u in het shop controlpanel onder het punt "Instellingen" - "Instellingen winkelmandje" onder "Algemene voorwaarden bevestigen alvorens te bestellen" onder aan de pagina instellen.

 

 

Achtung Belangrijk: De algemene voorwaarden en hun correcte implementatie zijn een basisvoorwaarde voor een juridisch goed functionerende shop op het internet.

 

×
Heeft dit artikel je geholpen?    ja / nee