Je e-mail is verstuurd.

Hoe kan ik de algemene voorwaarden in mijn webshop bewerken?

De algemene voorwaarden kun je in de shop-administratie (Webshops- Log hier in voor je webwinkel) onder het punt "Inhoud/categorieën" onder "Weergave gegevensblad" bewerken. Klik daarvoor alstublieft onder de kolom "Naam" op "Algemene voorwaarden" (Type: "Algemene voorwaarden").

Vervolgens vind je in de context de volgende velden:

- Titel (Titel van de pagina)

- Label in pagina-element (Naam van de link in de shop)

- Tekst (Paginatekst)

Als het tekstgedeelte niet groot genoeg is, kun je met de WYSIWYG-Editor via een link naar de categorie "Belangrijke informatie voor klanten" verwijzen. Zo kun je de algemene voorwaarden op twee pagina's weergeven.

Hinweis Opmerking: Klanteninformatie moet als uitbreiding van de algemene voorwaarden gezien worden en is bedoeld om je klanten in te lichten over randvoorwaarden en processen in je shop, zoals bijvoorbeeld de verzendkosten. In tegenstelling tot de algemene voorwaarden moet de klanteninformatie meer als opmerking en verklaring begrepen worden.

De algemene voorwaarden worden over het algemeen aan de paginazone "Onder" of "Voettekst" gekoppeld.

Dit kun je in de shop administratie onder het punt "Ontwerp" uitvoeren. Het pagina-element kun je terugvinden onder het onderdeel "Informatiepagina's".

Hinweis Opmerking: je kunt het bestelproces zo inrichten, dat de klant de algemene voorwaarden voor de koop moet bevestigen. Dit kun je instellen in het shop controlpanel onder het punt "Instellingen" > "Instellingen winkelmandje" . Je dient hier onder aan de pagina de "Algemene voorwaarden bevestigen alvorens te bestellen" te bevestigen.

Achtung Belangrijk: De algemene voorwaarden en hun correcte implementatie zijn een basisvoorwaarde voor een juridisch goed functionerende shop op het internet.

onder aan de pagina
Heeft dit artikel je geholpen?
Info: ac38f280d8470c25e1d77e0944d8e538f2c397ae