Je e-mail is verstuurd.

Zo kun je zien wat de huidige stand van je traffic is


Als je wilt controleren wat de huidige stand is van de traffic op je server, kun je inloggen in de Klantenlogin. Klik vervolgens op Instellingen. Als je in je pakketbeheer bent, klik je op instellingen beheren.

In de menulijst aan de linkerkant zie je het menupunt Monitoring en veiligheid.

Wat is de stand van uw traffic?-1.png

Als je op Traffic-overzicht klikt, krijg je een overzicht te zien van de huidige traffic-stand van desbetreffende maand.

Wanneer je regelmatig per e-mail op de hoogte wilt worden gehouden van de meest recente traffic-stand, klik je op E-mailmelding.

De overdracht van gegevens tussen jouw back-upspace en jouw server, respectievelijk tussen de STRATO FTP-updateserver ( ftp.stratoserver.net) en jouw server, is bij STRATO uiteraard kosteloos. Deze overdracht wordt dan ook niet meegerekend in de getoonde waarden voor de verbruikte traffic in het submenupunt Traffic-overzicht.

Alle overige traffic naar andere servers wordt wel meegerekend.

Hou er rekening mee dat de traffic zich niet alleen beperkt tot HTTP- of FTP-verkeer.
Wij berekenen de totale inkomende en uitgaande traffic voor alle diensten, inclusief de protocol-overhead die daardoor ontstaat. 

 Opmerking:
Bij de overdracht van een bestand van 1 MB (bijvoorbeeld een ZIP-bestand) per FTP hoeven bijvoorbeeld minder gegevens te worden overgedragen als wanneer hetzelfde bestand per HTTP overgedragen, of per e-mail verzonden wordt.
Heeft dit artikel je geholpen?
Info: 4932ca47dab5bb938b062f5c2e4ed0886530dc52