Je e-mail is verstuurd.

Heb ik een internetverbinding nodig om Microsoft 365 te gebruiken?

Voor het installeren en activeren van alle Microsoft 365-producten is een internetverbinding nodig. Dat geldt ook voor het beheer van je gebruikersaccount en voor de toegang tot clouddiensten van Microsoft 365, zoals OneDrive for Business.

Veel Microsoft 365-producten, zoals Microsoft 365 Business, bevatten bovendien de downloadbare desktopversies van Office 2016 met Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Na het downloaden, installeren en activeren van deze desktopversies is er geen internetverbinding meer nodig. Je kunt dan gewoon bestanden en documenten opslaan op je computer.

Het is ook mogelijk om offline te werken en je werk automatisch te synchroniseren met de cloud storage OneDrive for Business, zodra je weer een internetverbinding hebt. Op die manier heb je altijd de meest actuele versie van je documenten in de cloud. Je bepaalt uiteraard zelf of je deze functie gebruikt.

De desktopversie van Office wordt automatisch geüpdatet zodra er verbinding is met internet, zodat je altijd de meest actuele toepassingen tot je beschikking hebt.

Heeft dit artikel je geholpen?
Info: 7c34177e6d8893717298fffb9bb617d621e129db