Je e-mail is verstuurd.

Hoe stel ik de spambeveiliging in STRATO Communicator in?

Met deze functie kun je binnenkomende e-mails bijvoorbeeld automatisch in de spammap plaatsen of geheel weigeren. Als je de spambeveiliging wilt instellen of bewerken, klik je in de menubalk op Configuratie Beachte auch E-mail Beachte auch Spam instellingen.

Het menu waar je de spambeveiliging kunt instellen wordt nu geopend. Stel in wat er met als spam gemarkeerde e-mails moet gebeuren. Sla tot slot je instellingen op om je spambeveiliging te activeren.

Als je wilt dat spam in een aparte map wordt geplaatst, kun je instellen dat er in STRATO Communicator automatisch een spammap wordt gemaakt wanneer je de eerste spammail ontvangt.

Om je postvak van ongewenste spammails te bevrijden, wordt een reeks van effectieve afweermechanismes van STRATO toegepast. Eén van die mechanismes is het identificeren van e-mails waarvan de afzenders op zogenaamde blacklist-servers staan.

Ook wordt in je binnenkomende e-mails gezocht naar voor spammails kenmerkende tekstpatronen. Wanneer deze tekstpatronen worden ontdekt, worden de e-mails als spam herkend en geweigerd, of krijg je bericht dat er spammail is ontdekt.

Hinweis Let op: in uitzonderlijke gevallen kunnen spamfilters bijvoorbeeld aan de hand van het tekstpatroon ook onschuldige e-mails als spam classificeren en overeenkomstig behandelen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Info: 57ac94591fafd7c4fabcfc32d055b6e7f47fdca3